ΘΕΡΙΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ & ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ

 

 

  Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και η σχολή καταδύσεων Σαντορίνης «Dive Safarι» διοργανώνουν από κοινού ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης κατάδυσης και θαλάσσιας υδροβιότητας για παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω υπό την αιγίδα της Scuba School International (SSI).

 

 

  Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου και θα πραγματοποιηθεί σε πισίνα που θα βρίσκεται εντός του περιβάλλοντα χώρου του Οργανισμού, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας των ευρωπαϊκών στάνταρτ, όπως και οι παιδικοί εξοπλισμοί κατάδυσης, στολών, ρυθμιστών αναπνοής, διασωστικών μέσων που θα εφαρμόζονται για τα εκάστοτε μαθήματα.

 

  
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία υπό την καθοδήγηση εκπροσώπου του SSI και καταρτισμένου εκπαιδευτή στη Σαντορίνη να παρακολουθήσουν πιστοποιημένα μαθήματα βασικής διάσωσης, Snorkel Diver, Junior Scuba Ranger και Open Water Junior Diver κατά τη διάρκεια των οποίων όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι ασφαλισμένοι στην Dive Assure. Μάλιστα, με την ολοκλήρωση των μαθημάτων κάθε παιδί θα πιστοποιείται από την Παγκόσμια Σχολής Κατάδυσης Scuba School International και θα εισέρχεται στη μεγάλη καταδυτική οικογένεια της SSI με αξιόλογες προοπτικές εξέλιξης.

Επίσης, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν ακόμα περισσότερο το θαυμαστό κόσμο της θάλασσας μέσα από μαθήματα υδροβιότητας, θαλάσσιας οικολογίας, συνεδρίες κολύμβησης, αλλά και πολλά παιχνίδια νερού κατάλληλα προσαρμοσμένα στην ηλικία τους.

Στο μεταξύ, θα διεξαχθούν δωρεάν σεμινάρια σε βασικές δεξιότητες διάσωσης και πρώτων βοηθειών αρχικού επιπέδου και εισαγωγή στην κατάδυση καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας της Σαντορίνης κατόπιν συνεννοήσεως.

Στόχος του προγράμματος είναι να μπορέσουμε να καλλιεργήσουμε στα παιδιά μας την αγάπη και το σεβασμό απέναντι στο θαλάσσιο περιβάλλον και παράλληλα να δημιουργήσουμε τους μελλοντικούς φύλακες των ακτών και των βυθών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6987205457 & 6981923903″.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *