ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ

Η ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ «ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ», ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ

 

 

Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης, συγγραφέας του θρυλικού έργου

Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης, συγγραφέας του θρυλικού έργου

«Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Θήρας στην προσπάθειά του να συμβάλλει στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, δημιούργησε μια θεατρική ομάδα αποτελούμενη από ερασιτέχνες ηθοποιούς, το πλήθος των οποίων είναι εκπαιδευτικοί σχολικών μονάδων της Σαντορίνης.
Η θεατρική ομάδα θα ανεβάσει το διαχρονικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Η Αυλή των Θαυμάτων». Την εποχή που η δομή της κοινωνίας στην Αθήνα του 60’ και του 70’ αλλάζει μια μικρή αυλή πρόκειται να γκρεμιστεί και να πάρει τη θέση της μια πολυκατοικία. Μια σειρά από ιστορίες αγάπης και δράματος αναπτύσσονται μπροστά στα μάτια του θεατή, την ώρα που πολλές κοινωνικές καταστάσεις συνδέουν το παρελθόν με το παρόν.
Μετά από συνεχόμενη πολύμηνη προσπάθεια, οι παραστάσεις θα ανέβουν την Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη 8, 9 και 10 Ιουνίου 2014, στον πολυχώρο του Οινοποιείου Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι.
Η χαμηλού κόστους «Low budget» παραστάσεις θα γίνουν με οικονομική ενίσχυση των ατόμων που την απαρτίζουν καθώς και με σημαντικές προσφορές επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.
Με χαρά λοιπόν σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις. Είσοδος ελεύθερη».