ΘΑΥΜΑ!! Ο ΔΕΔΔΗΕ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Ακόμα συμβαίνουν θαύματα. Ευτυχώς!

Ακόμα συμβαίνουν θαύματα. Ευτυχώς!

ΘΑΥΜΑ!! Ο ΔΕΔΔΗΕ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

    Αποστομώνοντας τους κακεντρεχείς που λόγω της μοχθηρής τους φύσης πνέουν μένεα εναντίον του, ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), ανακοινώνει πρόγραμμα εκ περιτροπής ηλεκτροδότησης της Σαντορίνης, μετά την καταστροφή στο εργοστάσιο του Μονόλιθου. Με δελτίο τύπου, το οποίο ανακοίνωσε στη σελίδα του και τα ΜΜΕ ο εγγυητής της ενεργειακής επάρκειας της χώρας, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αγνοεί ακόμα και την ορθή ορθογραφία των οικισμών του νησιού, πόσω μάλλον τις ενεργειακές ανάγκες τους. Το θετικό είναι ότι επιτέλους «φωτίστηκε» και ίσως φωτιστεί και η Σαντορίνη. Ακολουθεί η ανακοίνωση του φορέα με τη βαρύγδουπη ονομασία και την τόσο μικρή ( για τους κατοίκους και επιχειρηματίες της Σαντορίνης) αναγκαιότητα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟ2

  

 Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνει ότι, μετά το σοβαρό συμβάν στο Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ Α.Ε., πραγματοποιείται εκ περιτροπής ηλεκτροδότηση όλων των καταναλωτών (νοικοκυριά και επιχειρήσεις) στα νησιά Θήρα και Θηρασιά και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δίκαιη και ίση κατανομή της ηλεκτρικής ενέργειας προς τους πελάτες του.

Ακολουθεί ενδεικτικό πρόγραμμα διακοπών ηλεκτροδότησης ανά περιοχή από τις 15.00 έως τις 24.00 σήμερα 14/08/2013:

 15.00-17.00:Οία, Θηρασία,Φηρά,Περίσσα.

 17.00-18.00:Μεγαλοχώρι,Ακρωτήρι,Καρτεράδος, Μεσσαριά,Πύργος, Ραντάρ,Αγ.Παρασκευή, Καμάρι.

 18.00-19.00:Μεγαλοχώρι, Ακρωτήρι,Βουρβούλος, Ημεροβίγλι, Φυροστεφάνι,Αγ.Παρασκευή, Καμάρι.

 19.00-20.00:Μεγαλοχώρι,Ακρωτήρι,Βουρβούλος, Ημεροβίγλι, Φυροστεφάνι,Επισκοπή Γωνιάς, Περίσσα.

 20.00-21.00: Εμπορείο, Όρμος Αθινιού,Καρτεράδος, Μεσσαριά,Πύργος, Ραντάρ, Επισκοπή Γωνιάς, Περίσσα.

 21.00-22.00:Καρτεράδος, Μεσσαριά,Πύργος,Ραντάρ,Βουρβούλος, Ημεροβίγλι, Φυροστεφάνι,Περίσσα.

 22.00-24.00: Οία, Θηρασιά,Φυροστεφάνι, Αγ.Παρασκευή, Καμάρι.

Διευκρινίζεται ότι το εν λόγω πρόγραμμα είναι δυνατόν να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και ότι δίνεται προτεραιότητα σε κοινωφελούς χαρακτήρα υποδομές και δραστηριότητες (κέντρο υγείας, αφαλάτωση, βιολογικοί καθαρισμοί κλπ). Είναι αυτονόητο ότι μόλις αποκατασταθεί η πλήρης παραγωγική ικανότητα, μέσω τoυ σταθμού παραγωγής και των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, θα υπάρχει αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προς όλους τους καταναλωτές.

Αθήνα, 14 Αυγούστου 2013 Από το Γραφείο Τύπου