ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΛΟΥΜΠΟΥ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΤΩΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ

 

 

Το πτώμα ηλικωμένης γερμανίδας, ανακάλυψαν επισκέπτες της "Κυρά Παναγιάς".

Το πτώμα ηλικωμένης γερμανίδας, ανακάλυψαν επισκέπτες της “Κυρά Παναγιάς”.

Το πτώμα μιας ηλικιωμένης αλλοδαπής, ανακάλυψαν τουρίστες που έκαναν περίπατο στο ναό της «Κυρά- Παναγιάς» που βρίσκεται πάνω από την παραλία Κολούμπος της Οίας. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή, διαπιστώνοντας πως το πτώμα βρισκόταν σε αποσύνθεση. Στις πρώτες έρευνες βρέθηκαν προσωπικά έγγραφα, αλλά και μια τηλεφωνική ατζέντα που ανήκαν στην άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Santonews.com, πρόκειται για γερμανίδα συνταξιούχο δασκάλα, που έμενε για κάποια χρόνια στη Σαντορίνη, έχοντας μάλιστα αρκετούς γνωστούς στο νησί. Εν συνεχεία αναχώρησε για την πατρίδα της, όπου παρέμεινε 6-7 χρόνια και φέτος επέστρεψε στο νησί.
Το πτώμα της βρέθηκε σε ερειπωμένο οίκημα που βρίσκεται απέναντι από τον ναό τον οποίο επισκέπτονται δεκάδες επισκέπτες καθημερινά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τις αρχικές ενδείξεις δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, αλλά οριστικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιείται.
Από την τηλεφωνική ατζέντα, έγιναν αρκετές έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αρχικά η ταυτότητα και εν συνεχεία τα αίτια θανάτου. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, βρέθηκε επίσης ειδική ένδειξη με το τηλεφωνικό νούμερο που αντιστοιχούσε στην κατοικία της από την εποχή που βρισκόταν στη Σαντορίνη. Οι έρευνες συνεχίζονται.