ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ;

Θα ήταν μια πολύ θαρραλέα απόφαση η επανασύνδεσης με το Δήμο να καλύπτει το κόστος.

Θα ήταν μια πολύ θαρραλέα απόφαση η επανασύνδεσης με το Δήμο να καλύπτει το κόστος.

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 

Ανακοίνωση για ενημέρωση σχετικά με τα νοικοκυριά που ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από τους εγγεγραμμένους στις λίστες Κοινωνικών και Προνοιακών αλλά και στους προς εγγραφή σε αυτές εξέδωσε ο Δήμος Θήρας. «Σκοπός μας είναι, σε συνεργασία με τη ΔΕΗ και τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., να επιτευχθεί η επανασύνδεση της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος το ταχύτερο δυνατό», αναφέρει χαρακτηριστικά. Αυτό που δεν διασαφηνίζεται είναι αν ο Δήμος θα καλύψει το κόστος (όπως έκανε ο Δήμος Ζακύνθου) ή απλά θα διευκολύνει -γραφειοκρατικά- τη διαδικασία καταγραφής των ευπαθών ομάδων με βάση τις εξαγγελίες του ΥΠΕΚΑ.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Άμεση Επανασύνδεση Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος και αναστολή διακοπών Ηλεκτροδότησης για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Θήρας.

 

Καλούνται οι δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες των Κοινωνικών και Προνοιακών Δομών του Δήμου μας καθώς και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις  ένταξης στις προαναφερθείσες Δομές, αλλά για διαφόρους λόγους δεν έχουν ενταχθεί, και τους έχει γίνει ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ να το δηλώσουν στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Δημάρχου Θήρας.

Σκοπός μας είναι, σε συνεργασία με τη ΔΕΗ και τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., να επιτευχθεί η επανασύνδεση της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος το ταχύτερο δυνατό.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2286360101, 2286360109 και 2286360110.