Site icon Santonews

“ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ: ΡΙΤΑ ΧΕΪΓΟΥΟΡΘ”- ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΛΕΓΕ ΜΕ “ΑΜΜΟΥΔΙ ΟΙΑΣ”

ΠΩΣ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ, ΣΗΜΕΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΑΦΘΟΝΟ

 

 

Πριν 10 μέρες, κατέπεσε στο δρόμο προς το Αμμούδι της Οίας, ένας βράχος. Είναι ακόμα εκεί. Στον ίδιο δρόμο, υπήρξε κατακρήμνιση και άλλων μικρότερων βράχων ή απλώς φερτών υλικών. Πάλι εκεί, είναι.

Αληθεύει Κύριε Δήμαρχε ή όχι;.

Ερώτημα, αριθμός 2: Τα προστατευτικά πλέγματα ασφαλείας στο δρόμο προς Αμμούδι πόσο καιρό έχουν να καθαριστούν για να αποφορτιστούν από το βάρος που συσσωρεύεται;. Μήπως πάνω από τρία (3) χρόνια;.

Ερώτημα αριθμός 3: Τι θα γίνει, αν αυτά τα ετοιμόρροπα πρανή που φαίνονται ολοκάθαρα στις φωτογραφίες καταπέσουν;. Θα κλείσετε, αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε και το Αμμούδι;.

Ερώτημα αριθμός 4: Τα ατσάλινα πλέγματα, που έχουν σχεδιαστεί να έχουν μια μικρή γωνία 20 περίπου μοιρών για να υπάρχει χωρητικότητα για καταπτώσεις, μήπως έχουν οριζοντιωθεί, εντελώς;. Άρα, το πολύ να λειτουργήσουν ως τραμπολίνο κατακρημνιζόμενων βράχων;.

Ερώτημα, αριθμός 5: Τα καταστήματα κάτω στον Όρμο του Αμμουδιού, είναι προστατευμένα;.

Ερώτημα, αριθμός 6: Έχετε προειδοποιηθεί με πρωτοκολλημένο έγγραφο (έτσι λένε, πηγές μου που ακόμα δεν έχετε βρει) για τους κινδύνους;. Τι κάνατε;. Ξανά με κλειστό τηλέφωνο βρίσκεστε;. Και καλά το τηλέφωνο, αλλά τα έγγραφα που οι από -πολλά-πολλά χρόνια δημοσιογραφικές πηγές μου- μου στέλνουν, (αν λένε αλήθεια, βεβαίως, βεβαίως, γιατί ως ερωτήματα τίθενται τα ανωτέρω) δεν καταλαβαίνετε πως δημιουργούν ποινικές ευθύνες, σε περίπτωση που “συμβεί το κακό;”.

Δεν θα σας κουράσω άλλο, Κύριε Δήμαρχε. Καλές προεκλογικές Βεγγέρες, σας εύχομαι μόνο. Και γαία, πυρί μιχθήτω.

 

Exit mobile version