Site icon Santonews

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ “ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ”

ΙΤΑΛΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

 

 

“Γιατί να πάτε στη Σαντορίνη, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας;”, αναρωτιέται ο ιταλικός τουριστικός ιστότοπος touringclub, για να δώσει αμέσως την απάντηση: “Επειδή δεν υπάρχουν άλλα παρόμοια νησιά στη Μεσόγειο και στις θάλασσες σε όλο τον κόσμο. Η θέα της καλντέρας – ο ηφαιστειακός κρατήρας του οποίου η κορυφή κατέρρευσε μετά από μια τεράστια έκρηξη περίπου 3.500 χρόνια πριν – είναι απλά μοναδική. Όλα συμβάλλουν στην εμφάνιση, οι κόκκινοι-καφέ βράχοι και το μαύρο, πασπαλισμένο με γκρι ελαφρόπετρα, τα νησάκια που είναι τα απομεινάρια εκεί όπου υπήρχε η έξοδος του ηφαιστείου, το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και τα χωριά που αγγίζουν την άκρη του γκρεμού, εκθαμβωτικά μέσα στο άψογο λευκό τους”.

Στη συνέχεια, ο συντάκτης Stefano Brambilla , δίνει συμβουλές στους αναγνώστες για τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να κάνουν ώστε να απολαύσουν την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία, συνοδεύοντας το κείμενο και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό:.

Η ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΝΤΕΡΑ

“Δεν υπάρχει καμία σύγκριση: είναι ένα από εκείνα τα μέρη που η Μητέρα Φύση δημιούργησε για την ευχαρίστηση των ματιών…”.

ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ

ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΟΠΙΑ

ΠΕΡΠΑΤΕΙΣΤΕ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

1. AFFACCIARSI ALLA CALDERA
2. VEDERE IL TRAMONTO
3. VISITARE I SITI ARCHEOLOGICI
4. CERCARE LE SPIAGGE
5. SENTIRSI IN MEZZO AL VULCANO
6. ASSAGGIARE LE SPECIALITÀ
7. SCOPRIRE I PAESI
.
8. CAMMINARE VISTA MARE
9. STUPIRSI DI FRONTE AL LUSSO
10. PENSARE ALL’IDEA DI GRECIA
Exit mobile version