Site icon Santonews

ΤΑΡΑΞΕ ΤΑ ΝΕΡΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΧ

«ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ»

 

ΝΕΑ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΠΕΛΕΚΗ δείτε το σύντομο βιντεο στο τέλος

 

Σε ήπια στους τόνους, αλλά βιτριολική στο περιεχόμενο κριτική της Δημοτικής Αρχής, προχώρησε η εκλεγμένη με την Πλειοψηφία Τοπική Σύμβουλος Καμαρίου κ. Ειρήνη Κωχ. Αφού απαρίθμησε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό, το οποίο όπως είπε, προσφέρει στο Δήμο γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή πως εδώ και μια πενταετία αρκείται στα «θα», ενώ το Τεχνικό Πρόγραμμα, απλώς επαναλαμβάνεται σε κάθε προϋπολογισμό, χωρίς καμία εξέλιξη και υλοποίηση των προβλέψεών του. «Κάποτε πρέπει να λέγονται κάποια πράγματα», είπε η κ. Κωχ, μιλώντας στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Μεσαγωνιατών και της Δημοτικής Κοινότητας Καμαρίου, για να προσθέσει σε άλλο σημείο «πρέπει να μην ξεχνάμε […] έχουμε επιμείνει και δεν βρίσκουμε ανταπόκριση. Ενάμιση χρόνο, έχει να έρθει Αντιδήμαρχος. Ο  Δήμαρχος, έχει δύο χρόνια να ‘ρθει και θα το καταγγείλω σήμερα. Δεν είναι δυνατόν αυτό το χωριό να μην ακούγεται, ούτε καν να το επισκέπτονται, αυτοί που πρέπει να το επισκέπτονται…».

Στο σημείο αυτό, ο γνωστός για τη γαλατική του ευγένεια, το πολιτικό του ήθος και τη δημοκρατική του αγωγή κ. Ηλίας Πελέκης, πετάχτηκε και ως αρειμάνιος υπερασπιστής του δημοκρατικού διαλόγου, διέκοψε θορυβωδώς την ομιλήτρια, λέγοντας σε έντονο ύφος: «Κυρία Κωχ, με συγχωρείτε, μπορείτε να καταλάβετε ότι εδώ σήμερα ήρθαμε να ανταλλάξουμε ευχές και όχι να κάνουμε αντιπολίτευση;». Η ενθουσιώδης… θυμηδία του πλήθους ήταν εντυπωσιακή. Το γεγονός και πως η επίσημη κεντρική ομιλήτρια ήταν και εκλεγμένη εκπρόσωπος του λαού του Καμαρίου, δεν πτόησε ουδόλως τον πολλάκις αποτυχόντα υποψήφιο και εν πολλοίς δοτό Πρόεδρο Δημοτικού Οργανισμού. Το γεγονός πως ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, από ευγένεια, προτίμησε να σωπάσει ακούγοντας με προσοχή, πάλι δεν πτόησε, τον αυτόκλητο Ντ’ Αρτανιάν του Δημάρχου.

Η παρέμβαση του Κυρίου Προέδρου, αποδεικνύει για μια ακόμα φορά, πως ο Δήμαρχος ή ήταν εντελώς απελπισμένος, όταν έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή ή διαθέτει βρετανικού τύπου φλεγματικό χιούμορ. Μόνο που δημότες δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται αυτό το χιούμορ, γιατί τους λείπει η παιδεία.

 

ΒΙΝΤΕΟ

Exit mobile version