ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ

ΕΓΓΡΑΦΟ: ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ο ΑΘΗΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ!

 

 

Τελικά, σε αυτό το νησί, έχει βρεθεί ο χρυσός τρόπος για να λύνονται τα προβλήματα. Έγγραφα και ταμπέλες. Καταστρέφονται οι παιδικές χαρές;. Στέλνουμε έγγραφα και βάζουμε μια ταμπέλα περί επικινδυνότητας (κι ας είναι πλούσιος ο Δήμος κι ας έχει δυνατότητα να λάβει λεφτά μέσω του «Φιλόδημου»). Για τον οδικό άξονα Οίας-Αεροδρομίου, ξανά έγγραφα.  Για την Κόκκινη Παραλία έγγραφα και ταμπέλες. Ο κατάλογος είναι μεγάλος.

 

Αλλά εκεί που ο Δήμος έχει ξεπεράσει τον εαυτό του είναι το Λιμάνι του Αθηνιού. Για μια ακόμα φορά ζητά να κηρυχτεί η Δημοτική Κοινότητα Πύργου Καλλίστης, σε «Κατάσταση έκτακτης Πολιτικής Προστασίας». Για να κάνει τι;. Παρεμβάσεις που εδώ και τόσα χρόνια δεν γίνονται;. Να χρησιμοποιήσει κονδύλια για να αποκαταστήσει μερικώς τη λειτουργικότητα του Λιμανιού. Διότι «Η Έκτακτη Ανάγκη» αυτό ακριβώς σημαίνει. Όπως συνέβη στην ΚΩ.

Κι επειδή πάλι δεν θα γίνει τίποτα κι επειδή ο κ. Σακέλης Πρόεδρος των ελλήνων εφοπλιστών ακτοπλοΐας είπε πριν λίγες μέρες: «στη Σαντορίνη τα πλοία εξυπηρετούνται μάλλον τυχαία και χάρις στις ικανότητες των ναυτικών μας». Ποιο συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κάθε ελάχιστα λογικός άνθρωπος;. ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Διαρκής, επαίσχυντη και ζημιογόνα για ένα ολόκληρο νησί.

Κύριε Δήμαρχε, δεν θα σας μιλήσω (ακόμα) για τον όγκο των πληροφοριών που έρχονται από τη Βλυχάδα. Αλλά η μοναδική θαλάσσια πύλη του νησιού καταρρέει καθημερινά. Το ομολογείτε με το έγγραφο- έκκλησή σας. Γιατί λοιπόν δεν προβαίνετε στη μοναδική επιβεβλημένη πράξη;. Διώξτε τους άσχετους. Βάλτε εκεί ανθρώπους που να ξέρουν. Απαλλαχτείτε από την παραταξιακή λογική και προβείτε ΕΣΕΙΣ σε κινήσεις έκτακτης ανάγκης: Τοποθετείστε τον Γρατσία, τον Χάλαρη, τον Άγγελο Ρούσσο, τον Γιώργο Κυριαζή και τον Μάκη Κανακάρη που σκαμπάζουν, μπας και σωθεί κάτι. Την επιτυχία θα την πιστωθείτε. Την αποτυχία θα τη χρεωθούν οι άλλοι. Το νησί είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το καταλάβατε ή είναι μια απλή υπηρεσιακή αλληλογραφία για εσάς;.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *