Site icon Santonews

ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΥΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ

 

 

 

 

 

 

  “Με φαντασία, θετική ενέργεια και χαμογελαστά πρόσωπα πλημμύρισε σήμερα το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Βουρβούλο, όπου υποδεχθήκαμε τους μαθητές του Γυμνασίου Φηρών και της Δ’ τάξης του Δημοτικού σχολείου Πύργου στα πλαίσια της «Εβδομάδας Γης» την οποία συνδιοργανώνουν ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με την Greek Eco Project.

Σημερινό θέμα της δράσης ήταν η δημιουργία κατασκευών από παλιά ελαστικά αυτοκινήτων, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να αναδείξουμε στα παιδιά τη σημασία της επαναχρησιμοποίησης άχρηστων υλικών με στόχο τη μείωση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος.

 

Τα παιδιά έδωσαν μορφή και χρώμα στα ελαστικά, δημιουργώντας ευφάνταστους κάδους και στη συνέχεια αξιοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο τους οδηγώντας με τα πατίνια στο χώρο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές, τους δασκάλους και τις διευθύνσεις των σχολείων για τη συμμετοχή και σας υπενθυμίζουμε πως αύριο στις 9:00 στον ίδιο χώρο η «Εβδομάδα Γης» θα συνεχιστεί με φύτευση βοτάνων.

“Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ ο πιο γερός κρίκος της Σαντορίνης στην αλυσίδα της προστασίας του περιβάλλοντος”. 

Exit mobile version