Site icon Santonews

ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

 

 

 

 

Λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της 27χρονης γυναίκας που σκοτώθηκε πριν λίγες μέρες στο Καμάρι, οδηγώντας ATV (Γουρούνα) στην οποία επέβαινε και ο αρραβωνιαστικός της Mike, δημοσιεύουν τα ισραηλινά Μέσα Ενημέρωσης. Το ατύχημα συνέβη λίγα μέτρα πριν από τη στάση ΚΤΕΛ “Παιδότοπος” κοντά στον θερινό κινηματογράφο και το θύμα ονομαζόταν Σταβ Χαλεβί ( Stav Halevi). Διέμενε στην πόλη Kiryat Bialik που βρίσκεται στην περιφέρεια της Χάιφας. Φοιτούσε στο πέμπτο έτος της Ιατρικής του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ, και εργαζόταν ήδη ως ιατρική βοηθός σε μεγάλο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα ήταν και σύμβουλος σε εταιρεία ειδικευμένη στην κυβερνοασφάλεια. Είχε μάλιστα υπηρετήσει στην επίλεκτη IDF 8200 των μυστικών υπηρεσιών της χώρας της, μονάδα που ειδικεύεται στην  αποκρυπτογράφηση κωδικών, κυβερνοπόλεμο, αντικατασκοπεία, , στρατιωτικές έρευνες και παρακολούθηση.

 

Απόρροια της θητείας της, ήταν και ο βαθμός της εφέδρου λοχαγού που σύμφωνα με τα ΜΜΕ, είχε στον Ισραηλινό στρατό. “Στον στρατό ολοκλήρωσε μια σπουδαία πορεία στη μονάδα και υπηρέτησε στις εφεδρείες μέχρι σήμερα με τον βαθμό του λοχαγού. Πάντα λέγαμε ότι ήμασταν τυχεροί που την είχαμε. Ένα δώρο που λάβαμε. Η οικογένεια είναι συντετριμμένη που την έχασε, αλλά την έχασε και η ισραηλινή κοινωνία. Είναι αδιανόητο να μην είναι πια μαζί μας», δήλωσε στην αγγλόφωνη ισραηλινή ιστοσελίδα ynetnews  η αδελφή της Έντεν, η μεγαλύτερη από τα δύο αδέλφια της.

 

Με τον αρραβωνιαστικό της, προγραμμάτιζαν καιρό το ταξίδι στη Σαντορίνη και νοικιάζοντας τη “γουρούνα”, υπήρξε ένα τραγικό παιχνίδι της τύχης. ” “Ξέρουμε ότι νοίκιασαν ένα ATV. Ο Mike οδηγούσε και λίγα μέτρα πριν από τον τόπο του ατυχήματος, άλλαξαν θέσεις. Μετά από περίπου 50 μέτρα, έστρεψε δεξιά και έπεσε σε ένα δέντρο”, είπε η αδελφή της. Έτσι μάλλον λύνεται και η απορία της ενοικίασης του οχήματος, καθώς όπως είχε ανακοινωθεί, η ίδια δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης. Οπότε ο αρραβωνιαστικό της είχε το σχετικό έγγραφο, γι αυτό και δόθηκε το τετράτροχο.

Αλλά και οι συνθήκες των στιγμών ατυχήματος που συνέβη όταν η “γουρούνα” εξετράπη της πορείας της για να συγκρουστεί με έναν ευκάλυπτο προτού καταλήξει στον πέτρινο τοίχο, γίνονται γνωστές. “Είχε τις αισθήσεις της, μίλησε στον Mike και του είπε ότι πονούσε το στήθος και το στομάχι της και ότι είχε δυσκολία στην αναπνοή. Στη συνέχεια την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά μετά από λίγες ώρες πέθανε από εσωτερική αιμορραγία», σύμφωνα με την Έντεν.

Στην πόλη της, το Κιργιάτ Μπιαλίκ (Kiryat Bialik) επικράτησε πένθος και είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Δημάρχου Eli Dukorsky ε  “Η Stav διέπρεψε σε όλα και ένα λαμπρό μέλλον ήταν μπροστά της. Οι καρδιές μας πονούν. Τι απώλεια!.”.

“Stav was an example and a role model for us and everyone around her,” said her sister Eden. “She was the kindest person I ever met, a pure soul with no malice or self-interest. Everyone who knew her loved her.”
3 View gallery

Stav Halevi
(Photo: Courtesy of the family)

(Photo: Courtesy of the family)

(Photo: Courtesy of the family)
Exit mobile version