ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ”

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΕΣ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ

 

 

 

SANTORINI_NATALIA_VASILIEV (10)  Είναι γνωστό πως η Σαντορίνη αποτελεί ιδανικό προορισμό για τέλεση γάμου και για “μήνα του μέλιτος” από δεκάδες χιλιάδες ζευγάρια κάθε χρόνο. Τώρα, αυτό το ιδανικό φυσικό σκηνικό, απέκτησε και το δικό του ένδυμα γάμου. Πρόκειται για αέρινα νυφικά δια χειρός «Julie Vino», μιας Καναδο-ισραηλινής σχεδιάστριας, που συνδυάζοντας τη δαντέλα με το σατέν, δημιουργεί υπέροχα φορέματα (τουλάχιστον έτσι δείχνουν πάνω στις καλλονές που τα φορούν και που η φιλόκαλος Santonews, για τις ανάγκες πλήρους ενημέρωσης και μόνο θα σας παραθέσει σχεδόν όλες στο τέλος του άρθρου), τόσο για το μυστήριο, όσο και για τη δεξίωση μετά το γάμο. « Αποπνέουν μεγαλοπρέπεια, ρομαντισμό και σοφιστικέ στυλ. Η σχεδιάστρια, χειραγωγεί εύκολα, την ελληνική αρχιτεκτονική, σχηματίζοντας τολμηρά σέξι κοψίματα με δαντελένιες απολήξεις», γράφει το βιετναμέζικο περιοδικό Νgoisao.net.

santorini_nyfika

Η δεύτερη σειρά νυφικών, προέρχεται από τη σχεδιάστρια Ναταλία Βασίλιεφ και παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Βουκουρέστι. «Το όνειρο της σχεδιάστριας ήταν το μαγευτικό νησί της Σαντορίνης», γράφει το ρουμανικό περιοδικό «Kudika, « ένα διάσημο τοπίο και λόγω της χρωματικής σύνθεσης μοναδικό και δύσκολο να αναπαραχθεί σε οποιαδήποτε άλλη γωνιά του κόσμου. Τα νυφικά φορέματα είναι διάφανα σαν να επιπλέουν πάνω από τον αφρό της θάλασσας που βρέχει τις ακτές αυτού του ηλιόλουστου νησιού».

JULIE_VINO_SANTORINI (1) JULIE_VINO_SANTORINI (8) JULIE_VINO_SANTORINI (7)

SANTORINI_NATALIA_VASILIEV (6)SANTORINI_NATALIA_VASILIEV (5) SANTORINI_NATALIA_VASILIEV (7) SANTORINI_NATALIA_VASILIEV (8) wd36-16-1037 SANTORINI_NATALIA_VASILIEV (9) SANTORINI_NATALIA_VASILIEV (10) JULIE_VINO_SANTORINI (2) JULIE_VINO_SANTORINI (7)wd36-16-1037SANTORINI_NATALIA_VASILIEV (5)JULIE_VINO_SANTORINI (3)JULIE_VINO_SANTORINI (1)JULIE_VINO_SANTORINI (8)

SANTORINI_NATALIA_VASILIEV (7)

ΠΗΓΕΣ: http://mirese.kudika.ro/articol/Mirese/43173/natalia-vasiliev-bucharest-bridal-fashion-show.html

http://www.nataliavasiliev.ro/wedding-santorini-island-magic-2016.html

http://www.julievino.com/en/collection/

http://ngoisao.net/photo/co-dau/vay-cuoi-sexy-lay-cam-hung-tu-dao-santorini-3346485.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *