Site icon Santonews

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ: ΔΗΜΟΥ-ΛΕΜΒΟΥΧΩΝ-ΕΕΚΦΝ

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕΚΦΝ

“Κλιμάκιο της Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) μετέβη στη Σαντορίνη, όπου είχε συνάντηση με τους επικεφαλής Διοίκησης – Διαχείρισης των λιμένων κ. Δήμαρχο και κ. Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, καθώς και άλλους παράγοντες που ασχολούνται με τη διακίνηση των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών – τουριστών που καταφτάνουν με τα κρουαζιερόπλοια στον όρμο Φηρών και μεταφέρονται με τα σκάφη των Λεμβούχων στα σημεία που οδηγούν στην πόλη και τα διάφορα ενδιαφέροντα του τόπου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα ακόλουθα θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, τώρα που αρχίζει σε λίγες μέρες η τουριστική περίοδος με τις προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων:

Συμφωνήθηκε όπως, με τη συχνότητα που επιβάλλουν οι καταστάσεις και οι ιδιαιτερότητες για την κρουαζιέρα στη Σαντορίνη, συνεχιστούν οι συναντήσεις μας, ώστε να εξετάζονται έγκαιρα όλα τα θέματα, όπως στη σημερινή συνάντηση, που γίνεται εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Η συζήτηση εγένετο σε πολύ καλό κλίμα και επιβεβαιώθηκε, για μία ακόμη φορά, η προθυμία συνεργασίας των 2 πλευρών, με σκοπό την λήψη μέτρων στήριξης της κρουαζιέρας, με τρόπους και πολιτική αναβάθμισης όλων των μέσων και τρόπων, με στόχο την ελεγχόμενη κατάσταση, όχι μόνο στο μέρος της κρουαζιέρας, αλλά γενικότερα, σε όλα τα μέσα μεταφοράς τουριστών στο νησί”.

Exit mobile version