“ΣΥΡΙΖΕΪΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ “ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ”

 

 

SIGALAS_“Στη μεγάλη διαδήλωση που πραγματοποίησαν στην Αθήνα οι συνταξιούχοι για την αντιλαική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ ,για το πετσόκομμα ξανά των συντάξεών τους και στο αίτημά τους να συναντηθούν με τον αριστερό Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα , η Κυβέρνηση τους απάντησε με ΜΑΤ και δακρυγόνα.

Αυτοί πού έλεγαν ότι θα επαναφέρουν την 14η σύνταξη και θα καταργήσουν τα μνημόνια, σήμερα απαντούν στους συνταξιούχους, στα υπερήφανα γηρατειά, με δακρυγόνα και απαιτούν οι συνταξιούχοι να μην είναι στους δρόμους διεκδικώντας ότι έχασαν, αφού αυτό θεωρείται «εθνικός στόχος» αλλά να «κάτσουν στα αυγά τους». Και αυτό συνέβη μια μέρα μετά την κυβερνητική φιέστα στην Καισαριανή, που είχε προφανή στόχο να δώσει άλλοθι «αριστεροσύνης» και να ξεπλύνει την αντιλαική πολιτική.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο. Πήγε για άλλη μια φορά να εκμεταλλευτεί τον τόπο θυσίας, στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Ο Δήμος και ο λαός της Καισαριανής ,τιμώντας την ιστορία της πόλης τους , την ιστορική μνήμη και τα διδάγματα από τους αγώνες και τις θυσίες των προηγούμενων γενιών, τους 750 εκτελεσμένους στο Σκοπευτήριο, δεν συμμετείχαν σε αυτή.

Αποδεικνύεται λοιπόν ,για πολλοστή φορά ότι η υλοποίηση της αντιλαικής και αντεργατικής πολιτικής, πάει χέρι –χέρι με την καταστολή και τον αυταρχισμό ενάντια στους εργαζόμενους, τα λαικά στρώματα , που διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός , να κλείσουν το δρόμο των εργαζομένων και των συνταξιούχων, δεν θα το πετύχουν. Γιατί δεν πρόκειται να σκύψουν το κεφάλι αλλά ούτε θα νομιμοποιήσουν στη συνείδησή τους ό,τι τους έχει περικοπεί. Ο δρόμος του αγώνα είναι ανοικτός και αυτόν πρέπει να διαβούμε όλοι για την ανατροπή αυτών των αντιλαικών πολιτικών.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ

Περιφερειακός Σύμβουλος ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *