ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΑΡΖΕΝΤΑ-ΜΠΙΖΑ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

 

 

 

 

 

  Επίσκεψη εργασίας στην έδρα της Π.Ε. Θήρας όπου συναντήθηκα με τον Έπαρχο Θήρας κ. Χ. Δαρζέντα, τα Στελέχη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων και με επιχειρηματίες υγειονομικών καταστημάτων.
Είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι των καταστημάτων θα πρέπει να εφαρμόζουν τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και των αρμόδιων υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

 

  Στην συνέχεια μαζί με τον κ. Δαρζέντα πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και συζητήσαμε σε εξαιρετικό κλίμα με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας
κ. Β. Μαλαματένιο.
Κατόπιν ξεναγηθήκαμε στους χώρους του Νοσοκομείου το οποίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

 

 

  Η Περιφέρεια κατόπιν της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της δυνατότητας που μας δόθηκε από την Κυβέρνηση, έχει συνδράμει τις υγειονομικές δομές των νησιών μας και συγκεκριμένα έχει προμηθεύσει στο Γ.Ν. Θήρας μία μονάδα μοριακού ελέγχου (PCR), δύο κοντέινερ (ISOBOX) υποδοχής – διαμονής κ.α.

Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις ως Περιφερειακή Αρχή να εργαζόμαστε για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συμπατριωτών μας.

Κώστας Μπιζάς

Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων
Σαντορίνη 22.6.20”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *