ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ “ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ” ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

 

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ“Το 6ο Συνέδριο Συνεργατών Franchise της Κωτσόβολος ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη Σαντορίνη

Το 6ο Συνέδριο Συνεργατών Franchise της Κωτσόβολος πραγματοποιήθηκε φέτος με επιτυχία στις 22 Απριλίου στο νησί της Σαντορίνης, με τη συμμετοχή συνεργατών franchise της Κωτσόβολος από όλη την Ελλάδα.

Στο Συνέδριο, όπου συμμετείχαν όλοι οι συνεργάτες από τα 27 καταστήματα franchise της Κωτσόβολος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, συζητήθηκαν θέματα περαιτέρω βελτίωσης της λειτουργίας των καταστημάτων Κωτσόβολος με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών. Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο κατάστημα Κωτσόβολος στην περιοχή Μεσαριά στη Σαντορίνη, ένα σημείο αναφοράς για την αγορά ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, που αναβαθμίζει σημαντικά την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών του νησιού.

Παράλληλα, η διαδικτυακή εκπομπή “Try Me”, με τους παρουσιαστές Μαντώ Γαστεράτου και Δημήτρη Καρέτσο, βρέθηκε στο νησί, πραγματοποιώντας τα γυρίσματά της, τόσο στο κατάστημα Κωτσόβολος, όσο και στις όμορφες γωνιές της Σαντορίνης. Το επεισόδιο θα προβληθεί μέσα Μαΐου από το διαδικτυακό κανάλι της εταιρείας στο YouTube –(http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece) και θα δώσει την ευκαιρία στους viewers της εκπομπής να ανακαλύψουν νέα τεχνολογικά επιτεύγματα, αλλά και τα καταπληκτικά αξιοθέατα του νησιού.

Ο Διευθυντής του καταστήματος, Κος Ζώρζος Μάρκος, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του 6ου Συνεδρίου: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος το ετήσιο συνέδριο συνεργατών franchise της Κωτσόβολος πραγματοποιήθηκε εδώ στη Σαντορίνη, στο ανανεωμένο μας κατάστημα. Είχαμε όλοι την ευκαιρία να συζητήσουμε από κοντά ενδιαφέροντα ζητήματα, να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες και φυσικά να μοιραστούμε καινοτομίες που μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας, να είμαστε δηλαδή με διαφορά η καλύτερη εταιρεία λιανικής που βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή των πελατών της».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *