Site icon Santonews

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Π.Ε ΘΗΡΑΣ

ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

 

 

Συνεδρίασε την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 υπό την Προεδρία της Επάρχου Θήρας κ. Θεώνης Λειβαδάρου η Τουριστική Επιτροπή του Επαρχείου, η οποία συστάθηκε πρόσφατα.

Στην συνεδρίαση παρέστησαν :ο Δήμαρχος Σικίνου κ. Μαράκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραικών Προϊόντων και αντιδήμαρχος κ. Καφούρος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ορφανός, ο πρόεδρος του ΑΟ Θήρας κ. Σκοπελίτης, εκπρόσωποι από τον κλάδο του Τουρισμού από τη Σαντορίνη και την Ίο, και η κ. Κέλλυ Αστρίτη

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης καταγράφηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις για την προβολή των νησιών της Περιφερειακής μας ενότητας αλλά και τρόποι τουριστικής συνεργασίας της Σαντορίνης με αυτά.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρόβλημα της ενδοεπικοινωνίας των νησιών μας και στα προβλήματα με την ακτοπλοϊκή τους σύνδεση.

Τέλος συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνδιοργάνωσης με τον Δήμο των ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ 2016 καθώς αλλά και η διοργάνωση εκδηλώσεων σε όλα τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας.

Η Έπαρχος Θήρας ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής και υπενθύμισε για μια ακόμα φορά πως η επιτροπή είναι ανοιχτή για τους εκπρόσωπους φορέων ή και μεμονωμένους πολίτες οι οποίοι έχουν τη διάθεση να συνδράμουν εθελοντικά το έργο της”.

Exit mobile version