Site icon Santonews

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙΟΥ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

  “Για 3η συνεχή χρονιά προχωρούμε στη λειτουργία του ” Κοινωνικού Φροντιστηρίου”,μιας κοινωνικής δράσης του Δήμου Θήρας ,που και κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία ,καθώς δόθηκε η δυνατότητα σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να υποστηριχθούν μαθησιακά.

Η επίδοση των μαθητών στα μαθήματα βελτιωνόταν συνεχώς σύμφωνα με τις ομολογίες γονιών και αυτό αποτελεί τη βάση ώστε η προσπάθεια αυτή να στηρίζεται και να εμπλουτίζεται από τους σταθερούς φίλους -εκπαιδευτικούς που απ΄ την αρχή συμμετέχουν δίνοντας χρόνο από τον ελεύθερο χρόνο τους καθώς και από νέα πρόσωπα που φέτος θα στηρίξουν με νέα μαθήματα ειδικοτήτων.

Η ανακοίνωση για την έναρξη των μαθημάτων θα ανακοινωθεί από τον Δήμο Θήρας στις επόμενες ημέρες.

Προσωπικά θα ήθελα ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους καθηγητές που συμμετέχουν στη δράση αυτή προσφέροντας δωρεάν τις γνώσεις τους στις οικονομικά ευαίσθητες οικογένειες του νησιού μας και ακόμα πιο προσωπικά ας μου επιτραπεί να την αφιερώσω στον πατέρα μου,βασικού εμπνευστή της”.

 

ΥΓ. ΤΗΣ SANTONEWS. H Ειρήνη Βαλσαμάκη, είναι που αποτίνει ένα θαυμάσιο αντίο, στον εκπαιδευτικό πατέρα της, που κόσμησε το νησί.

Save

Exit mobile version