ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

 

 

 

Με την Αναστασία Λάππα στη θέση της κεντρικού συνεχίζει τη νέα σεζόν ο ΑΟ Θήρας.

Η 22χρονη αθλήτρια έχει ύψος 1,82 , παίζει στη θέση της κεντρικού και προέρχεται απο μεταγραφή απο την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου “Ναύαρχος Βότσης”, έχοντας νωρίτερα αγωνιστεί στην “ΑΜΟ Γαλαξία” και στη “Νέα Γενιά Ασβεστοχωρίου” στην κατηγορία Pre League.

 

Η οικογένεια του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει τη νεαρή αθλήτρια και της εύχεται καλή επιτυχία στους στόχους της, έχοντας ένα λόγο παραπάνω, με τη βοήθειά της, να κοιτάει ψηλά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με την Μέλο στη θέση της διαγώνιας συνεχίζει την νέα σεζόν ο Α.Ο. Θήρας

Η Βραζιλιάνα Φερνάντα ντε Σόουζα Μέλο θα αγωνιστεί την νέα σεζόν με τα κυανόλευκα του Α.Ο. Θήρας, αντικαθιστώντας την Γιαρέμις Μεντάρο.
Η 32χρονη αθλήτρια, έχει ύψος 1.80, παίζει στην θέση της διαγώνιας, και συμμετείχε για έντεκα χρόνια στο πολύ ανταγωνιστικό Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, πριν έλθει στην Ευρώπη, και συνεχίσει την καριέρα της πρώτα στην Istres Ouest Provence στην γαλλική Λίγκα, και πέρυσι στον εντυπωσιακό αγωνιστικά Παφιακό, στην Κυπριακή λίγκα.
Η οικογένεια του Α.Ο Θήρας καλοσωρίζει την πολύπειρη αθλήτρια, και έχει τώρα έναν λόγο παραπάνω, με την βοήθειά της, να κοιτάει ψηλά.

 

 

 

 

 

 

Benvenuto Matteo.

Ο Ιταλός Ματέο Φρέσκι είναι ο νέος βοηθός προπονητή του Α.Ο. Θήρας.

Πρόκειται για προσωπική επιλογή του κόουτς Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από τις Ιταλικές σάλες.

Ο Ματέο γεννήθηκε πριν 30 χρόνια στην Senigallia, μία αρχαία Ιταλική πόλη 30 χιλ. Βόρεια από την Ανκόνα. Απέκτησε σε νεαρή ηλικία δίπλωμα προπονητή της FIPAV (Ιταλικής Ομοσπονδίας Πετασφαίρισης), με εξειδίκευση στις αναπτυξιακές κατηγορίες.
Εργάζεται σαν προπονητής από το 2016, αρχικά στα τμήματα της Virtus Fano, λίγο βορειότερα από την γενέτειρά του, κατόπιν στην Α2 και στην Volley Pesaro, και πέρυσι πάλι στην Α2 και την Unione Volley Montecchio Maggiore σαν βοηθός προπονητή, και μάνατζερ στην νεανική ομάδα της Top Volley Verona.

Η οικογένεια του Α.Ο. Θήρας τον καλωσορίζει, και του εύχεται πάντα επιτυχίες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *