ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΕΞΑΡΑ – ΣΤΕΛΛΑΣ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΟ BEACH BAR

ΔΥΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ- ΜΙΑ ΔΡΟΣΕΡΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΑ

 

 

Ο Σπύρος Εξάρας και η Στέλλα Παπαλάμπρου, συμπράττουν σε μία συνάντηση world jazz ρεπερτορίου και αυτοσχεδιασμού, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017 στη Νέα Υόρκη. Ο Σπύρος Εξάρας έχει συνεργαστεί με διεθνείς αστέρες της ποπ και τζαζ σκηνής όπως Mariah Carey, Shirley Bassey, Mark Murphy, Dave Valentin, με μελη των Spyro Gyra και μέλη των Canadian Brass, ενώ ο σούπερσταρ της κιθάρας Al Di Meola έχει αναφερθεί με πολύ θετικά σχόλια για το παίξιμο του!

Έχει 4 προσωπικά άλμπουμ στο ενεργητικό του ενώ έχει γράψει μουσική για κινηματογράφο και θέατρο. Η Έστελλα Παπαλάμπρου, ερμηνεύτρια και στιχουργός, ελίσσεται ανάμεσα στη jazz, το γαλλικοί chanson και το bel canto με μεσογειακά, αραβικά και ελληνικά παραδοσιακά ηχοχρώματα.

Συνεργάζεται από το 2011 με το γαλλο-αλγερινό σχήμα “HOLImelia”, το οποίο συνέστησε με τον αλγερινό μουσικό Nazim Aliouche και έχουν περιοδεύσει σε Ελλάδα και Γαλλία. Έχει συνεργαστεί με διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες όπως οι Nazim Aliouche, Σπύρος Εξάρας, Kamal Mazouni, Haig Yazdjian, Marcelo Woloski, Νικόλας Αναδολής, Κώστας Αναστασιάδης, Jim Politis κ.α. Γράφει στίχους και ερμηνεύει τραγούδια σε πολλές γλώσσες.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής ΔΠΘ, σπούδασε Κλασική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, Μετάφραση στην Αθήνα, έχει διατελέσει δικηγόρος και επίσημη μεταφράστρια, και μιλά με ευχέρεια έξι γλώσσες. Τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει εμφανίσεις και στη Νέα Υόρκη, όπου δρομολογεί τη νέα της δισκογραφική δουλειά (ερμηνεία – στίχους) με τις συνθέσεις των Σπύρου Εξάρα, Αντώνη Απέργη κ.α.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *