Συναυλία με τον Γιώργο Ανδρέου, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και την Κορίνα Λεγάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ

 

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «Φεστιβάλ Στρογγύλη» σας προσκαλούν την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 στις 20:30 στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου για να παρακολουθήσετε μία μουσική παράσταση του Γιώργου Ανδρέου, τον οποίο θα συνοδεύουν επί σκηνής οι μαγευτικές τραγουδίστριες Ελένη Τσαλιγοπούλου και Κορίνα Λεγάκη.
Ο Γιώργος Ανδρέου θα παρουσιάσει μουσικές και τραγούδια δικά του, συνθέσεις που έχουν δισκογραφηθεί και άλλες ανέκδοτες ακόμη, καρπός όλες τους της πολύχρονης δημιουργικής του διαδρομής στον χώρο της Ελληνικής μουσικής. Διαλέγει εξίσου μουσικές και τραγούδια που τον καθόρισαν και του γέννησαν την ανάγκη να εκφραστεί με τη μουσική (αλλά και τον στίχο) – δημιουργίες σημαντικών συνθετών Ελλήνων και ξένων, σε λόγια στιχουργών και ποιητών σπουδαίων, αλλά και μουσικές και τραγούδια της παράδοσής μας, Δημοτικής και Λαϊκής.
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου έχει συνεργαστεί πολλές φορές και με μεγάλη επιτυχία με τον Γιώργο Ανδρέου και μαζί με την Κορίνα Λεγάκη που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες νέες ερμηνεύτριες της ελληνική μουσικής θα συναντηθούν στη σκηνή του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, με τραγούδια παλιά και νέα αγαπημένα από το προσωπικό τους ρεπερτόριο, αλλά και σπουδαία κομμάτια της εγχώριας δισκογραφίας.

Την παράσταση θα ανοίξει η γνωστή ερμηνεύτρια, μουσικοσυνθέτης και πιανίστα Αντιγόνη Κατσούρη. Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το τέταρτο cd της με τίτλο «Ειρήνη» και με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό της, αλλά και συνεργασίες δισκογραφικά και επί σκηνής (Λάκης Παπαδόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Νικολάου, Μάριος Τόκας, Βασίλης Καζούλης κλπ.) η Αντιγόνη έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για πιάνο – φωνή, με το οποίο η ίδια ως one woman band θα μας ταξιδέψει με την αέρινη και βελούδινη φωνή της σε ένα μαγευτικό μουσικό κόσμο!
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *