ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΤΡΙΤΟΝΟΝ»

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ «ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ»

 

 

«Η Εστία σας προσκαλεί στις 20 Ιουλίου 2018, στις 21.00, στην παράσταση του μουσικού σχήματος  «ΤΡΙΤΟΝΟΝ» που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του Πύργου. Είσοδος δωρεάν.

«Το Τρίτονον είναι πενταμελές μουσικό σχήμα που δραστηριοποιείται στην Σαντορίνη τα τελευταία χρόνια. Βασική επιδίωξη του σχήματος είναι να παρουσιάσει και να προωθήσει, μέσω της μουσικής έκφρασης, τραγούδια από την  Ελληνική μουσική σκηνή. Προσεγγίζουμε την Ελληνική μουσική όχι απλά σαν άκουσμα αλλά κάνοντας ταυτόχρονα σαφή αναφορά και στην κοινωνική της διάσταση.

Το Τρίτονο παρουσιάζει μια αναδρομή στην Ελληνική Ρόκ σκηνή από τις δεκαετίες 70’ 80’ 90’ . Κομμάτια Ελλήνων συνθετών και τραγουδοποιών ερμηνεύονται με δυναμισμό αλλά και ευαισθησία, χωρίς υπερβολές ή ελλείψεις. Ο ήχος ηλεκτρικός με συμπαγή ρυθμική βάση τυμπάνων και κρουστών, άλλοτε ατμοσφαιρικός άλλοτε δυναμικός, αντιπροσωπεύει   τις τρείς αυτές δεκαετίες της Ροκ σκηνής στην Ελλάδα.

Τελευταία μας δουλειά, μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική ενότητα, που έχει ως κέντρο της ,την Ελληνική ποίηση. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε την κρυφή σύνδεση μεταξύ της Ροκ μουσικής και των Ελλήνων ποιητών. Στην προσπάθεια αυτή συνεργαστήκαμε με τον Χαράλαμπο Ρισβά, ο οποίος επιμελήθηκε την λογοτεχνική προσέγγιση της παράστασης.»

 

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ κιθάρα τραγούδι,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΗΣ κιθάρα τραγούδι,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΖΑΙΟΣ  ηλεκτρικό μπάσο,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΕΛΗΣ τύμπανα φωνητικά,

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΩΝΙΑΣ κρουστά φωνητικά,

ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ ΡΙΣΒΑΣ λογοτεχνική προσέγγιση- απαγγελία,

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΔΑΜΌΠΟΥΛΟΣ ηχοληψία- φωτισμός.

Δείτε το βίντεο “Tritonon Rock Project Live” στο YouTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *