ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΑΠΟΨΕ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ

 

 

 

 

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ«3ο Φεστιβάλ Στρογγύλη – Ημέρα 3η»

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια της τρίτης ημέρας του Φεστιβάλ Στρογγύλη σας προσκαλούν την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 στις 21:00 στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου για να παρακολουθήσετε τη συναυλία με το Φίλιππο Πλιάτσικα.

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου “Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος” ο Φίλιππος Πλιάτσικας πραγματοποιεί μια αναδρομή στα χρόνια από την δημιουργία των Πυξ Λαξ μέχρι σήμερα, ταξιδεύοντας στις αποσκευές του με όλες εκείνες τις αναμνήσεις από ανθρώπους και μουσικές που κάποτε ονομάστηκαν “Το ροκ της Δυτικής Όχθης”. Εκτός όμως από τα προσωπικά του κομμάτια κι εκείνα των Πυξ Λαξ, ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός έχει εντάξει στο πρόγραμμά του και τραγούδια άλλων μουσικών συνοδοιπόρων, διασκευασμένα με τον ήχο που ξεκίνησε πριν τη δεκαετία του ’90 κι έφτασε αναλλοίωτος ως τις μέρες μας.

Η τιμή εισιτηρίου ανά ημέρα ανέρχεται στα 10€, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε το ενιαίο εισιτήριο στη τιμή των 25€, με το οποίο έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ. Με την επίδειξη κάρτας πολυτέκνων ή απορίας το κόστος του ενιαίου εισιτηρίου είναι 10€.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *