“ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ ΘΕΑ ΑΠΟ DRONE”

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ.

 

 

santorini_infonews_argentina copyΣυνοδευόμενο από ένα εκπληκτικό Βίντεο παραγωγής Npro+, είναι το δημοσίευμα της αργεντίνικης εφημερίδας “INFO NEWS”, που αναφέρει:
“Το ελληνικό νησί, που βρίσκεται στο αρχιπέλαγος των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος, είναι ένα από τα πιο όμορφα στον κόσμο. Η Σαντορίνη είναι το νοτιότερο ελληνικό νησί των Κυκλάδων στο Αιγαίο και σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα εξαιτίας της ηφαιστειακής προέλευσης, ιδιαίτερης γεωμορφολογικής δομής της.
Η σημερινή μορφή του νησιού δημιουργήθηκε μετά από μια ισχυρή έκρηξη, αιώνες πριν όταν σχηματίστηκε η καλντέρα του ηφαιστείου και ένα μεγάλο τμήμα βυθίστηκε στη θάλασσα.
Τα περισσότερα κτίρια της Σαντορίνης είναι κτισμένο σαν να «κρέμονται» από ένα βράχο πάνω από τον κρατήρα του ηφαιστείου και το Αιγαίου, κάτι το οποίο οποία εξασφαλίζει εξαιρετική θέα, ιδιαίτερα την ώρα του ηλιοβασιλέματος.
Έχει σχήμα ημισελήνου και τα δύο άκρα ακουμπύν στην θάλασσα και δημιουργούν όμορφες παραλίες με μαύρη, κόκκινη και λευκή άμμο.
Η Npro + έκανε μια καταπληκτική δουλειά με εναέρια πλάνα από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος από το οποίο μπορείτε να δείτε, το γκρεμό, τα μεσογειακά κτίσματα, τα γραφικά δρομάκια και ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα στο πλανήτη.

 

Μη χάσετε:

-Την Πόλη της Οίας και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα
-Πεζοπορία στους γκρεμούς και βόλτα με γάιδαρο
-τις Παραλίες του Περίβολου και της Περίσσας.
-Την αρχαιολογική ανασκαφή του Ακρωτηρίου”.

 

ΠΗΓΗ:

INFO_NEWS_SANTORINI

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *