ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

I H FRAPORT ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

 

 

“Επισκέφθηκε σήμερα το γραφείο του Δημάρχου Θήρας ο νέος διευθυντής αεροδρομίου Σαντορίνης κος Αλέξανδρος Ευστρατίου. Στη συνάντηση γνωριμίας συμμετείχαν οι πρόεδροι των νομικών προσώπων του Δήμου Θήρας (κ. Λευτέρης Τζούρος, κ. Κατερίνα Καραμολέγκου και κ. Ηλίας Πελέκης) καθώς και επαγγελματικοί φορείς του νησιού.

Ο κ. Ευστρατίου, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο της τεχνικής συντήρησης του αεροδρομίου κ. Αντώνη Γαλαίο, συζήτησε με το Δήμαρχο και τους φορείς για την επικείμενη ανάληψη της διαχείρισης του αεροδρομίου Σαντορίνης από τη Fraport, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο Μάρτιο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των δύο στελεχών, μέσα σ’ ένα ορίζοντα τεσσάρων χρόνων θα γίνουν αναδιαμορφώσεις στον χώρο του αεροδρομίου με προτεραιότητα στους χώρους υποδοχής των ταξιδιωτών.

Επιπλέον, η ασφάλεια του αεροδρομίου θα ενισχυθεί με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης (security), ενώ θα αυξηθεί και ο αριθμός της πυροσβεστικής δύναμης στον χώρο.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η καθαριότητα, η στέγαση των υπαλλήλων, η εμπορική ανάπτυξη στον χώρο του αεροδρομίου κλπ.”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Γεργιις λέει:

    Οπωσδηποτε να βρουν σπιτια για τους υπαλληλους που θαρθουν απο αλλα μερη για δουλεια..αλλιως βλεπω να γινεται οπως κ για τα ατομα του νοσοκομειου…τιποτα δηλαδηη..στο δρομο θα κοιμουνται;;καντε κατι..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *