ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ

ΑΝΑΛΥΘΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

 

“Σε συνέχεια της επίσκεψης του Προέδρου της Cruise Lines International Association στο Δήμο Θήρας τον περασμένο Νοέμβριο, ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος – Νικόλαος Ζώρζος υποδέχτηκε στις 26 Μαρτίου 2019 ξανά τον Πρόεδρο της CLIA (Cruise Lines International Association) κ. Michael Thamm, τον οποίο συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας της CLIA κ. Thomas Boardley και η εκπρόσωπος της CLIA στην Αν. Μεσόγειο κ. Μαρία Δεληγιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής εργασίας αναλύθηκαν τα θέματα που αφορούν την κρουαζιέρα στη Σαντορίνη. Έγινε παρουσίαση του συστήματος Berth Allocation και των μέχρι σήμερα αποτελεσμάτων του και συζητήθηκε εκτενώς ο προγραμματισμός για την κατασκευή νέου τελεφερίκ.

Επίσης, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θήρας, ζητήθηκε να γίνει προώθηση επιπλέον προορισμών στο νησί στους επισκέπτες της κρουαζιέρας όπως οι αρχαιολογικοί χώροι και οι παραδοσιακοί οικισμοί που διαθέτει το νησί μας. Παράλληλα, έγινε στους παρευρισκόμενους η παρουσίαση της Πολιτιστικής Διαδρομής της Σαντορίνης, η οποία απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ευδαίμων Ιωάννης και ο ΥΑΛΕ του Λιμενικού Ταμείου κ. Τάσος Κονιδάρης. Μετά το πέρας της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε χώρους ενδιαφέροντος του νησιού”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *