ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.ΜΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΗΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

 

 

manios_zorzos“Την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου επισκέφτηκε τον Δήμο Θήρας ο βουλευτής Κυκλάδων κος Νίκος Μανιός. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Δήμο Θήρας και τα νησιά μας.

Ο Δήμαρχος Θήρας κος Νίκος Ζώρζος ενημέρωσε τον Βουλευτή για τα προβλήματα που έχει το νησί μας σε σχολικές υποδομές καθώς είχε προηγηθεί αλληλογραφία μεταξύ του βουλευτού και του Δημάρχου σχετικά με το θέμα αυτό. Ο Δήμαρχος Θήρας ζήτησε την παρέμβαση του κ. Μανιού για την παραχώρηση του Δημοσίου Κτήματος στο Δήμο με σκοπό την ανέγερση του Δημοτικού Σχολείου Καμαρίου καθώς εκκρεμεί η παραχώρηση από την αρμόδια επιτροπή από τον Μάρτιο του 2016, παρά τις παραστάσεις του Δημάρχου στις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο Δήμαρχος Θήρας ενημέρωσε επίσης τον Βουλευτή για τα ποσά που διατίθενται στον τομέα της παιδείας από το Δήμο, τα οποία είναι πολλαπλάσια της κρατικής επιχορήγησης.

Ο κος Μανιός ενημερώθηκε επίσης για τα θέματα υγείας και τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Στη συζήτηση τέθηκαν και εξειδικεύτηκαν τα θέματα της νησιωτικότητας και των απαραίτητων νομοθετικών ρυθμίσεων του Καλλικράτη ώστε οι Δήμοι να είναι αυτοδιοίκητοι και λειτουργικοί.

Ο κος Μανιός εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να συνδράμει στα τεθέντα ζητήματα, ζητώντας παράλληλα τη συνεργασία του Δήμου”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *