Site icon Santonews

Συνάντηση της Ο.Μ Θήρας  ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας

Για τα δίκαια αιτήματα  των εργαζομένων και την συνεχιζόμενη πολιτική της Κυβέρνησης για την υποστελέχωση και απαξίωση του.
  “Αντιπροσωπεία της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Θήρας, αποτελούμενη από τον συντονιστή της Γάκη Δημήτρη , το μέλος της Σ.Ε Οικονόμου Άρη , το μέλος της οργάνωση και  εργαζόμενο στο Γ.Ν.Θ Μανώλη Χαϊρέτη  και τον υπεύθυνο επικοινωνίας της οργάνωση Γάκη Αντώνη συναντήθηκαν με το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν.Θ.
   Κοινό  συμπέρασμα αυτής της εποικοδομητικής συνάντησης και    ανταλλαγής απόψεων  είναι πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει συγκεκριμένη πολιτική απαξίωσης και ξεπουλήματος κάθε δομής δημόσιας υγείας και μέσω της ΑΕΜΥ έχει δημιουργήσει ένα Υποστελεχωμένο Γ.Ν.Θ , με τους υγειονομικούς λειτουργούς του  , τεχνικό , νοσηλευτικό , διοικητικό προσωπικό να προσπαθούν με μισθούς πείνας να ανταπεξέλθουν εργαζόμενοι  μέσα  σε ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον χωρίς αξιοπρέπεια στη στέγαση , στους μισθούς και στην ποιότητα εργασίας .
  Ως οργάνωση μελών Θήρας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτικη Συμμαχία συντασσόμαστε πλήρως  με τα πάγια  και διαχρονικά αιτήματα του Σωματείου  εργαζομενων  του  για :
-Άμεση ένταξη του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας στο Ε.Σ.Υ
-Νομοθετική ρύθμιση για την άμεση και οριστική αξιοπρεπή  επίλυση του στεγαστικού προβλήματος
-Αύξηση του κατώτατου μισθού στο μη ιατρικό προσωπικό στα 1300 ευρω
– Άμεση στελέχωση του με μόνιμο προσωπικό και με  μηχανολογικο – τεχνικό εξοπλισμό του.
Δεν θα τους αφήσουμε να παίζουνε και άλλο με την Υγεία μας και όπου βγει !
Δικαιοσύνη Παντού!”.
Exit mobile version