ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥΡ.ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΜΕ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗ

ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

 

ΣΩΤΛΕΣ_ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ“Διαβούλευση Κρατικού Αερολιμένα Σαντορίνης και Διοικητικού Συμβουλίου Σωματείου Τουριστικών Λεωφορείων Σαντορίνης

Στις 10 Μάιου 2016 , έλαβε χώρα στο Γραφείο Συσκέψεων του Κρατικού Αερολιμένα Σαντορίνης επίσημη διαβούλευση του Αερολιμενάρχη Θήρας, Δημήτρη Γάκη και του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Τουριστικών Λεωφορείων Σαντορίνης.

Το νέο Διοικητικού Συμβούλιου του Σωματείου Τουριστικών Λεωφορείων Σαντορίνης -αποτελούμενο από τους Φωτεινό Λουκά, Παγώνη Νίκο, Κορωνιό Ευστάθιο, Σαρρή Ευγενία, Γεωργίου Γιώργο- ως πρώτη κίνηση μετά την εκλογή του αιτήθηκε συνάντηση με τον Αερολιμενάρχη Θήρας .

Ο Αερολιμενάρχης Θήρας ,Δημήτρης Γάκης αποδέχτηκε άμεσα το αίτημα για συνάντηση και προσκάλεσε τα μέλη του συμβουλίου σε διαρκή διαβούλευση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην μεταφορά και εξυπηρέτηση της τουριστικής κίνησης στον Αερολιμένα.

Οι δυο πλευρές σε πνεύμα συνεργασίας συζήτησαν και κατέληξαν σε κοινές αποφάσεις με απόλυτη συμφωνία . Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του αερολιμένα καθώς επίσης τη διευκόλυνση της λειτουργίας των επαγγελματιών στο χώρο αυτό θα υπάρξει επανασχεδιασμός των χρήσεων στάθμευσης στον περιβάλλοντα χώρο του Αερολιμένα .

Ακόμα καλούνται οι επαγγελματίες καθώς και οι ιδιώτες που σταθμεύουν στο χώρο του Αερολιμένα και δεν σέβονται τις πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης να συμμορφωθούν άμεσα προκειμένου να αποφύγουν τις νόμιμες κυρώσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Η πρώτη συνάντηση ολοκληρώθηκε με εποικοδομητικά συμπεράσματα και στόχους”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΕΚΡΗΣ λέει:

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙΘ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΚΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟ ΘΥΜΙΘΙΚΑΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *