ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΙΦΟΥ

 

IMG_20160323_144448“Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα προβλήματα του Δήμου Σερίφου πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη και του Δημάρχου Σερίφου κ. Αντωνίου Αντωνάκη στη χθεσινή μεταξύ τους συνάντηση στο Διοικητήριο της έδρας της Περιφέρειας στη Σύρο.

Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών επιβεβαιώθηκε η βούλησή τους για στενή συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα που αφορούν τους πολίτες της Σερίφου. Παράλληλα συζητήθηκαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην πορεία των έργων που υλοποιούνται στο νησί όπως η συντήρηση του οδικού δικτύου, οι επισκευές των σχολικών κτηρίων, η πορεία των προγραμματικών συμβάσεων που έχει συνάψει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με το Δήμο Σερίφου καθώς και η επικείμενη επίσκεψη ιατρικού κλιμακίου στο νησί αποτελούμενου από ογκολόγους για προληπτικές εξετάσεις των κατοίκων τον επόμενο μήνα.

Συζητήθηκαν ακόμη οι παρεμβάσεις που γίνονται και όσες σχεδιάζονται να γίνουν στο νησί ενώ έγινε αναφορά σε μια σειρά από θέματα που αφορούν σε σοβαρά έργα που πρέπει να δρομολογηθούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η θετική ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη η οποία εξέφρασε τη βούλησή του να εξετάσει άμεσα όλα τα σοβαρά ζητήματα και διατύπωσε την δέσμευσή του να σταθεί στο πλευρό του Δήμου. «Τα έργα αυτά μέσα στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα σημαίνουν θέσεις εργασίας και διάχυση κοινοτικών κονδυλίων στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Η αιρετή Περιφέρεια βρίσκεται με όλες της τις δυνάμεις αφοσιωμένη στην κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια. Συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς, σχεδιάζουμε για το μέλλον, δίνουμε λύσεις και παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται, με μοναδικό γνώμονα άμεσα οφέλη για τους πολίτες», σημείωσε – μεταξύ άλλων – ο κ. Λεονταρίτης.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σερίφου τόνισε ότι «θεωρεί επιβεβλημένη τη διαρκή συνεργασία της Περιφέρειας και του Δήμου για να επιτευχθούν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα και να προωθηθούν έργα που θα δώσουν νέα αναπτυξιακή δυναμική στο νησί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *