ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

 

 

Fam Trip Chinese Tour Operators 3“Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή 27/05 το Fam Trip με τους Κινέζους Tour Operators.

Το ταξίδι γνωριμίας διοργανώθηκε από τον ΕΟΤ Σαγκάης και Ελλάδας καθώς και τους κατά τόπους Δήμους και είχε σταθμούς την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Χίο.

Στο νησί μας οι 7 τουριστικοί πράκτορες (τα μεγαλύτερα γραφεία και αεροπορικές εταιρίες από τη Σαγκάη) και οι 2 δημιοσιογράφοι που τους συνόδευαν, έμειναν για μία μέρα, μέσα στην οποία πήραν μια πολύ καλή εικόνα της Σαντορίνης. Μετά την μίνι κρουαζιέρα στην Καλντέρα, συναντήθηκαν κατ’ ιδίαν με τοπικούς επιχειρηματίες του τουρισμού. Η συμμετοχή των επιχειρηματιών ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, γεγονός που εξέπληξε ευχάριστα όλους τους τουριστικούς πράκτορες.

Στόχος του Fam Trip ήταν η γνωριμία με τον προορισμό και την τοπική αγορά, γεγονός που επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Πολλές ευχαριστίες για την αφιλοκερδή και σημαντική βοήθεια στους: Ένωση Ξενοδόχων –El Greco Resort & Santorini Palace – για τη φιλοξενία, Hellenic Seaways για την μεταφορά του γκρούπ, NST Travel για τις μετακινήσεις στη Σαντορίνη, Sunset Oia Cruises για την βόλτα στην καλντέρα, Fanari Villas Restaurant για το υπέροχο δείπνο και το Μουσείο Οίνου Κουτσογιαννόπουλου για την ξενάγηση στον χώρο τους. Ολοκληρώνοντας, πολλές ευχαριστίες στον πρόεδρο κ. Λ.Τζούρο και στους υπαλλήλους του ΔΑΠΠΟΣ για την φιλοξενία των συναντήσεων στους χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *