Site icon Santonews

Συνάντηση Γ. Μαραγκού με τον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης

 

 

 

 

“Σε κλίμα συναντίληψης και συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24/2/2023, συνάντηση του Γιώργου Μαραγκού, Υποψήφιου Βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και τ. Δημάρχου με τον Νίκο Λειβαδάρα, Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης και Αντιπρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

Στην ατζέντα της συνάντησης τέθηκαν και αναπτύχθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, την Σύρο και τις Κυκλάδες, μεταξύ των οποίων τα ακόλουθα:

Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Μαραγκό για τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες που έχουν ήδη αναληφθεί για τα προαναφερόμενα ζητήματα ενώ συμφωνήθηκε από κοινού ότι η επίλυσή τους προϋποθέτει την βούληση και την αποφασιστική συνδρομή της συντεταγμένης πολιτείας, σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν το ταχύτερο δυνατό.

Ο κ. Μαραγκός, αφού ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την εποικοδομητική συνάντησή τους δεσμεύτηκε ότι, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, θα βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμαρχο και τον Δήμο προκειμένου να συνεπικουρήσει τις αναληφθείσες προσπάθειες και πρωτοβουλίες”.

 

 

Exit mobile version