Συνάντηση εργασίας του Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Συνάντηση εργασίας του Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

 

 

  “Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας. Στην ατζέντα της συζήτησής τους πρωταγωνίστησαν τα θέματα δημόσιας ασφάλειας και η επιπλέον ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων στις Κυκλάδες, κατά κύριο λόγο την θερινή περίοδο, όπου υπάρχει κατακόρυφη αύξηση του πληθυσμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φόρτωμας έθεσε στον κ. Θεοδωρικάκο το ζήτημα της στελέχωσης των τμημάτων στις Κυκλάδες αλλά και της ενίσχυσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σαντορίνης, ένα θέμα που απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία, η επίλυση του οποίου θα συμβάλει καθοριστικά στην αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των μόνιμων κατοίκων του νησιού. Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε στην εξεύρεση λύσης, η οποία θα ικανοποιεί το αίτημα αυτό και ταυτόχρονα θα βοηθήσει στην ουσιαστική δημιουργία πλέγματος ασφάλειας στην περιοχή, σε ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του Νομού και έναν διεθνή προορισμό που κάθε χρόνο φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Υπουργό για την συνάντησή μας και για την κατανόηση που δείχνει αναφορικά με τα θέματα που απασχολούν τη νησιωτική μας περιοχή. Η στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων οφείλει να είναι προτεραιότητα, καθώς αποτελεί και το προαπαιτούμενο για να έχουν κάτοικοι και επισκέπτες ενισχυμένο το αίσθημα ασφάλειας, κυρίως σε περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση» δήλωσε ο κ. Φόρτωμας με το πέρας της συνάντησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *