ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Π.Ε ΘΗΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΌ ΝΑΥΤΙΛΊΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΉΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ Χ. ΔΑΡΖΕΝΤΑ

 

 

“Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα μου συνάντηση με τον υπουργό και τους Δημάρχους, Φολεγάνδρου κας Παπαδοπούλου, Ανάφης κ. Ρούσσου, Ίου κ. Γκίκα, Σικίνου κ. Μαράκη και του προέδρου της Θηρασιάς κ. Καραμολέγκου. Τέθηκαν με μεγάλη υπευθυνότητα όλα τα σοβαρά και δίκαια αιτήματά των νησιών της Επαρχίας Θήρας.

Μετά την τοποθέτηση του υπουργού για την υπεύθυνη αντιμετώπιση αυτών που πραγματικά μπορούν να υλοποιηθούν θα υπάρξουν και γραπτές και συμφωνημένες προτάσεις από μέρους μας. Ευχαριστώ θερμά τον υπουργό που κάτω από δύσκολες συνθήκες βρήκε χρόνο, μας δέχτηκε και μας έδειξε ότι θέλει να μας βοηθήσει.

Ευχαριστώ τους ηρωικούς Δημάρχους που μέσα σε λίγες μέρες ξαναήρθαν στην Αθήνα για να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες για τα νησιά τους(Ο δήμαρχος Θήρας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό πριν από λίγες μέρες γι αυτό και δεν συμμετείχε) και τέλος τον κ. Μάριο Ηλιόπουλο για την συμμετοχή του στην σύσκεψη και την πρόθεση του να βοηθήσει όλα τα νησιά της Επαρχίας μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *