ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΡΧΟΥ- ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΛΥΣΕΩΝ

 

 

“Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 11 Απριλίου ο Έπαρχος Θήρας κ Χαράλαμπος Δαρζέντας με το νέο διοικητή του γενικού νοσοκομείου Θήρας κ Βασίλη Μαλαματένιο μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Πέρα των συστάσεων, έγινε μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων πάνω σε όλα τα τρέχοντα θέματα του νοσοκομείου και οι πρώτες σκέψεις αντιμετώπισης τους. Κοινή διαπίστωση ότι, όλες οι λύσεις θα δρομολογηθούν σύντομα και το Επαρχείο και το Νοσοκομείο μας θα πορευτούν χέρι -χέρι για να το πετύχουν.

 

Από τον Έπαρχο μεταφέρθηκε στο νέο διοικητή το μεγάλο ενδιαφέρον της Περιφέρειας Ν Αιγαίου και προσωπικά του περιφερειάρχη μας κ Χατζημάρκου για όλες τις δομές υγείας κάτι που φαίνεται έμπρακτα καθημερινά.

 

Τέλος ο Έπαρχος, που σε όλη την συζήτηση διαπίστωσε την μεγάλη διάθεση προσφοράς και αποφασιστικότητας του, ευχαρίστησε τον κ Μαλαματένιο και του ευχήθηκε την εξειδικευμένη επιστημονική κατάρτιση του να την αξιοποιήσει στο έπακρο και μαζί με τους άξιους γιατρούς μας και το λοιπό προσωπικό να πετύχει άριστα αποτελέσματα για την υγεία όλων μας.

 

Ο Έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος Δαρζέντας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *