ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΑΕΜΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

“Άμεση σύσκεψη προκαλέσαμε σήμερα με τον κ. Έπαρχο στα γραφεία της Α.Ε.Μ.Υ, για την επίλυση του προβλήματος που δημιουργήθηκε για τους νεφροπαθείς μας με την αμεση λειτουργία 2 από τις 3 μονάδες αιμοκάθαρσης στο Γ.Ν. Θήρας.
Υπήρξε η διαβεβαίωση για υπουργική απόφαση απόσπασης ενός νεφρολόγου και εξειδικευμένης νοσηλεύτριες σε 3 ημέρες συν τις 2 νοσηλεύτριες που υπάρχουν ήδη στη Σαντορίνη, για την άμεση αντιμετώπιση, καθώς και η προσπάθεια δημιουργίας προγραμματικής σύμβασης με το ιδιωτικό κέντρο, έτσι ώστε να λυθεί το θέμα και στο άμεσο μέλλον. Ο Δήμος Θήρας φυσικά θα φροντίσει για τη διευκόλυνση της στέγης καθώς και ότι άλλο άμεσα χρειαστούμε.

Σε λίγες ημέρες θα υπάρξει προγραμματισμένη συνάντηση και με τον Υπουργό και υφυπουργό Υγείας, τόσο για την οριστική λειτουργία του τμήματος τεχνητού νεφρού, όσο και για το ξεκαθάρισμα της χρησιμοποίησης του αεροπλάνου και απ το Νοσοκομείο μας, της συμμετοχής μας στη διοίκηση της Α.Ε.Μ.Υ, το κτήριο του κέντρου Υγείας, αλλά και την στήριξη του Δήμου στη στέγη και όπου αλλού χρειαστεί προκειμένου να αναβαθμίσουμε την Υγεία προς όφελος ΟΛΩΝ ΜΑΣ..!!
Εδώ είναι 20 πράγματα που οι κάτοικοι επιθυμούν οι τουρίστες να γνωρίζουν για τη Σαντορίνη πριν την επίσκεψή τους, που θα τους εγγυηθεί μια σπουδαία στιγμή στο νησί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *