Site icon Santonews

Συναντήσεις Μ.Ορφανού με συλλόγους

Εργαζόμενοι Δήμου Θήρας

 

 

«Η καλή συνεργασία ανάμεσα στη διοίκηση και τους εργαζομένους, είναι το κλειδί για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο Δήμος», τόνισε ο κ. Μανόλης Ορφανός, υποψήφιος Δήμαρχος Θήρας, στη συνάντηση που είχε εχθές, Τετάρτη 27/9 με το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Θήρας.

Συζητηθήκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, καθώς τα τμήματα είναι υποστελεχωμένα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά στις υπηρεσίες και αυτό να επιβραδύνει ακόμα περισσότερο το μηχανισμό. Μηχανήματα που δεν λειτουργούν, έχοντας σοβαρές βλάβες και παραμένουν ανενεργά, υποδομές που πλέον δεν εξυπηρετούν ούτε τους πολίτες αλλά δυστυχώς ούτε τους εργαζόμενους.

Τόσο ο Πρόεδρος, κ. Δημήτρης Καλογριάς, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, κ. Γιάννης Γέρου, Αντιπρόεδρος, κα Ειρήνη Αργυρού , γραμματέας, κα Άννα Βάιλα, ταμίας, έδειξαν ιδιαίτερη ανησυχία για το μέλλον των εργαζομένων, καθώς και για τις εργασιακές συνθήκες λόγω των υποδομών.

«Ζητάμε δουλειά και καλή διάθεση από όλους, για να πάμε το Δήμο Θήρας εκεί που αξίζει, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες μαζί! Ως ομάδα!», κατέληξε ο κ. Ορφανός, καθώς επίσης επικοινώνησε στον Σύλλογο των εργαζομένων, πως οραματίζεται έναν Δήμο που θα δουλεύει με την ταχύτητα μιας ιδιωτικής επιχείρησης, οργανωμένα, χωρίς όμως να χάνει τον κοινωνικό του χαρακτήρα. Και αυτό γίνεται μόνο με συνεργασία και καλή θέληση και των δύο πλευρών” .

 

 

 

 

 

Συνάντηση με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σαντορίνης,

 

 

“Τα μέλη του Συλλόγου, κοινοποίησαν τα θέματα που αντιμετωπίζουν εδώ και πολλά χρόνια, όπως η έλλειψη σκοπευτηρίου, η άναρχη δόμηση του νησιού που επηρεάζει τη σωστή διαδικασία του κυνηγιού, καθώς και η κακή διαχείρηση των αδέσποτων, τα οποία καταστρέφουν ολοκληρωτικά την πανίδα της καλντέρας που έχει χαρακτηριστεί ως καταφύγιο πουλιών.

Ο κος Ορφανός, γνωστοποίησε στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Σαντορίνης, τις προθέσεις καθώς και το πρόγραμμα της παράταξής του, σχετικά με τα παραπάνω ζητήματα.

Κλείνοντας τη συζήτηση, οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως οι λύσεις είναι πολλές, το μόνο που χρειάζεται είναι η διάθεση και η καλή συνεργασία Δήμου και Συλλόγου”.

Exit mobile version