ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ

 

 

 

«Εμπορείο, 27/3/2018

Βαρύγδουποι τίτλοι, ψευδείς λεζάντες σε εκπομπές,  διαστρέβλωση της πραγματικότητας  και για άλλη μια φορά κομματικά παιχνίδια στην πλάτη των παιδιών μας.
Οι δήθεν αντικειμενικοί κύριοι και κυρίες του ΚΚΕ οι οποίοι βάφτισαν ένα ολόκληρο χωριό ρατσιστές και χρυσαυγίτες, που βαυκαλίζονται ότι γνωρίζουν  πρόσωπα και πράγματα , ας μας πούνε κι εμάς ποιοι είναι επιτέλους οι γνωστοί και ποιοι οι άγνωστοι που αμαύρωσαν «όπως λένε» την ημέρα της Εθνικής μας Εορτής, διότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι που ήμασταν εκεί, για να καμαρώσουμε τα παιδιά μας στην παρέλαση, είδαμε άλλα.
Ναι, η πόρτα του σχολείου μας ήταν κλειδωμένη και οξυγονοκολλημένη για να μην μπούμε μέσα…δεν κλείδωσε ΚΑΝΕΙΣ μέσα στο σχολείο μαθητές και καθηγητές !!!
 

Ως Σύλλογος Γονέων καταδικάσαμε το γεγονός απ το πρώτο λεπτό και ζητήσαμε να έρθει ενας γονιός για να μας ανοίξει και να μπούμε να παραλάβουμε την σημαία….αλλά ΚΑΠΟΙΟΙ για δικούς τους λόγους δεν ήθελαν (εξ ‘ού και οι φωτογραφίες με τους πυροσβέστες να ανοίγουν την πόρτα του σχολείου μας και οι ψευδείς λεζάντες από κάτω…σε εκπομπή που είδαμε σήμερα το πρωί).
 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου απ την πρώτη στιγμή ήταν αρωγός και παρών στο σχολείο για να προστατέψει και να προφυλάξει τα παιδιά απ την οποιαδήποτε παρενόχληση μπορεί να είχαν εκείνη την ημέρα. Υπεύθυνοι για την προστασία των παιδιών μας είμαστε εμείς οι γονείς, ο Σύλλογος Γονέων και ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας…..ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
 

Οι μόνοι που προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους εκείνη την ημέρα ήταν τα μέλη της ΕΛΜΕ και του ΚΚΕ οι οποίοι ΜΟΝΟ όταν υπάρχουν κομματικά και συνδικαλιστικά οφέλη παραβρίσκονται σε εκδηλώσεις του χωριού.
 

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο μας για άλλα θέματα, δεν είδαμε κανέναν κύριο ή κυρία απ αυτούς να έρθει να μας συμπαρασταθεί και να φωνάξει….ΓΙΑΤΙ άραγε?
Καταδικάζουμε ως Σύλλογος Γονέων την οποιαδήποτε παρουσία κομμάτων ή συνδικαλιστών (οποιασδήποτε παράταξης) στο σχολείο μας, με σκοπό τους τα πολιτικά παιχνίδια.
Σας θέλουμε κοντά μας ΜΟΝΟ ουσιαστικά και μακριά από κομματικές ή πολιτικές σκοπιμότητες.
Εμείς δεν θα γίνουμε αρωγοί σας σε αυτό….να πάτε αλλού, ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ.
 

Όλοι μας είμαστε δίπλα στα παιδιά, ανεξαρτήτου εθνικότητας, οφείλουμε να τα προστατέψουμε και να σταθούμε δίπλα τους και αυτό πράξαμε ως σύλλογος.
Η διεύθυνση του Γυμνασίου, μετά την αποχή του συνόλου των παιδιών από την παρέλαση και με την παρουσία μόνο τριών εξ αυτών, αποφάσισε να αποχωρήσει από την παρέλαση.
 

Ωστόσο πραγματοποιήθηκε παρέλαση στο χωριό μας από το Δημοτικό Σχολείο και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.
Στο χωριό υπήρχε μια διάχυτη ένταση και αναστάτωση εκείνη την ημέρα, όμως με την βοήθεια του Δήμου, της Τοπικής Κοινότητας και της Αστυνομίας του νησιού μας κύλισαν όλα ομαλά και τους ευχαριστούμε θερμά όλους για την πολύτιμη βοήθειά τους.

 

ΤΟ    ΔΣ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *