ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

ΑΦΟΡΗΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Φωτογραφία: Παναγιώτης Μυτιληναίος.

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την δυσωδία που αναδίνει ο Βιολογικός Καθαρισμός του Εμπορείου, πραγματοποίησαν κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής. Τα προβλήματα ήταν γνωστά από καιρό, αλλά η ένταση της τουριστικής περιόδου, τα όξυνε με αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες των περιοίκων.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Μηνάς Καφιέρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ανάργυρος Δαρζέντας, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σιγάλας, ,Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων. Όπως είπε ο Παναγιώτης Μυτιληναίος που κάλυψε δημοσιογραφικά τη συγκέντρωση, η δυσωδία ήταν αφόρητη και οι συγκεντρωθέντες, υπογράμμισαν πως αν σε λίγες μέρες δεν λυθεί το πρόβλημα, θα απαιτήσουν το κλείσιμο του Βιολογικού.

Ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος στον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ύδρευσης Αττικής (ΕΥΔΑΠ) κ. Νικόλαο Μπάρδη, ζήτησε να κληθεί εσπευσμένα, κάποιο ειδικευμένο στέλεχος ώστε να εντοπίσει την αιτία του προβλήματος και να προτείνει άμεσες λύσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Θεωνη λέει:

    Απαράδεκτα πράγματα τουλάχιστον τρία χρόνια μαζεύουμε υπογραφές και κανένας δεν ενδιαφέρεται για την υγεία μας!!! Έχουμε χορτάσει ψέματα! !! Φτάνει πια κάντε πράξεις! !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *