ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ FINAL4 ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΡΑΣΙΦΩΝ

 

 

 

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή, τους αθλητές της ομάδας παίδων και τις αθλήτριες της ομάδας των κορασίδων της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για τη συμμετοχή τους στα Final 4 του κυκλαδικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων.

Με την αθλητική σας συμπεριφορά και τις εμφανίσεις σας στον αγωνιστικό χώρο κάνατε περήφανο κάθε Σαντορινιό φίλαθλο, ανταμείβοντας φυσικά με τον καλύτερο τρόπο πρωτίστως τις δικές σας προσπάθειες, αλλά και τους γονείς που βρίσκονταν στο πλευρό σας συνεχώς. Η ομαδικότητα, η συνεργασία και ο σωστός προγραμματισμός κυριάρχησαν για ακόμα μία χρονιά στις τάξεις της Α.Ε.Σ, αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στις ακαδημίες της ομάδας.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Κ, το οποίο για ακόμα μία χρονιά κατάφερε να «ενώσει» μέσω του αθλητισμού τα παιδιά των Κυκλάδων και να τους μεταλαμπαδεύσει το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους και ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *