Site icon Santonews

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΑΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ

 

 

 

 

“Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης και το Δ.Σ του Οργανισμού συγχαίρουν θερμά την κ. Πρασίνου Μαρία, την πολιτιστική ομάδα «ΜΥΡΟ» και φυσικά όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της Σαντορίνης που συνεργάστηκαν άψογα μεταξύ τους για την πραγματοποίηση του «1ου Φεστιβάλ Παραδοσιακού Φαγητού».

 

Μια εξαιρετική ιδέα που «αγκαλιάστηκε» με ιδιαίτερη χαρά από πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του νησιού μας, αναδεικνύοντας τη γαστρονομική παράδοση του τόπου μας και παράλληλα αποδεικνύοντας πως όταν υπερισχύει το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ όλων τότε μπορούν πραγματικά να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που να ωφελούν το κοινωνικό σύνολο.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε όλους του χορευτές και τις χορεύτριες των τμημάτων παραδοσιακών χορών του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ που επιμελείται η κ. Ξιάρχου Σταματίνα, για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Είμαστε πραγματικά περήφανοι για την πραγματοποίηση του «1ου Φεστιβάλ Παραδοσιακού Φαγητού», το οποίο ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ θα συνεχίσει να στηρίζει και ευελπιστούμε στα επόμενα χρόνια να γίνει ένας θεσμός και ένα πολιτιστικό σημείο αναφοράς της Σαντορίνης”.

Exit mobile version