ΣΤΟ TOP 10 ΤΟΥ 2019 ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ INQUIRER

 

 

  Τους 10 κορυφαίους προορισμούς του κόσμου για το 2019, παρουσιάζει το γνωστό αμερικανικό περιοδικό usa.inquirer. Σημειώνει χαρακτηριστικά ο συντάκτης: “Λαμβάνοντας υπόψη τον πολιτισμό, την κουζίνα, την αξία σε σχέση με το κόστος και, φυσικά, το θέαμα, έχουμε τους προορισμούς από τα εθνικά πάρκα μέχρι τα αστικά τοπία που γεμίζουν με πολιτιστικά αξιοθέατα”.

Ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς βρίσκεται και η Σαντορίνη, ανάμεσα πασίγνωστες πόλεις όπως το Ρίο ντε Τζανέιρο, αρχαιολογικού ενδιαφέροντος τοπία, όπως το Μάτσου Πίτσου και νησιά, όπως οι Μαλδίβες (όπου μάλλον ξέμειναν για διακοπές τα ΟΥΚ του Τράγκα). Γράφει το περιοδικό για τη Σαντορίνη:

“ Και μ όνο με το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, η συνειδητοποίηση του γιατί αυτός ο ελληνικός προορισμός είναι ένα από τα καλύτερα σημεία διακοπών στον κόσμο θα σας χτυπήσει αμέσως. Υπάρχουν επίσης αρχαία μνημεία και αρκετές οινοποιίες που είναι επισκέψιμες κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός από την εξαίσια βραδινή ατμόσφαιρα.  Σπουδαία εμπειρία και στις παραλίες της Σαντορίνης που καυχάται για τη μαύρη μαύρη και κόκκινη άμμο τους.

Παραθαλάσσιο τοπίο: Τα λευκά κτίρια στις πλαγιές πλαισιώνουν την υπέροχη μπλε καλντέρα. Απολαύστε όλα αυτά ενώ μπορείτε να μείνετε σε μερικά από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου”.

 

Top 10 Tourist Destinations In The World For 2019

 

 

Queensland: Great Barrier Reef

Great Barrier Reef

 

Costa Rica

Costa Rica

 

Machu Picchu

Machu Picchu

 

Phuket, Thailand

Phuket, Thailand

 

Tahiti, French Polynesia

Tahiti, French Polynesia

 

Maldives

Maldives

 

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

 

Santorini, Greece

Santorini, Greece

 

Rome

Rome

 

Paris

Paris

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *