Site icon Santonews

Στο Στοίχημα του Γάμου, ποντάρετε σε Μπαλί και Σαντορίνη

Μια πρωτότυπη και …τζογαδόρικη έρευνα

 

 

 

 

 

Μια μάλλον ιδιαίτερη προσέγγιση της δημοφιλίας των γαμήλιων προορισμών, έκανε μεγάλη διεθνής εταιρεία στοιχημάτων. Πρόκειται για την Slingo η πρόσβαση στον ιστότοπο της οποίας, απαγορεύεται από την ελληνική νομοθεσία, αλλά το περιοδικό Travel & Leisure, δημοσιοποίησε τη σύνοψη της …τζογαδόρικης αλλά ενδιαφέρουσας έρευνας, όπως και η ιταλική έκδοση Grazia .  «Το ταξίδι είναι ήδη μια φανταστική περιπέτεια, αλλά όταν το κάνετε με το άτομο που αγαπάτε, φτάνει σε ένα νέο επίπεδο τελειότητας. Και αν ψάχνετε πού να πάτε με τον αγαπημένο σας, η Slingo έχει μερικές προτάσεις», γράφει το T&L. Να σημειωθεί επίσης, πως στο διαδίκτυο, υπάρχουν τα στοιχεία της έρευνας δημοσιευμένα σε πάρα πολλούς ιστότοπους, από χώρες που έχουν πρόσβαση στη στοιχηματική εταιρεία.

 

Σχετικά με τη μεθοδολογία της έρευνας, αυτή έγινε με βάση αρκετές παραμέτρους. Κατ’ αρχήν, οι αναλυτές της Slingo, εστίασαν σε μεγάλες διεθνείς εκδόσεις που σχετίζονται με γάμους, ταξίδια του μέλιτος και ρομαντικές αποδράσεις. Διασφαλίζοντας ότι περιέχουν τους όρους-κλειδιά, πόλεις, κωμοπόλεις, νησιά, πρόσθεσαν στο επόμενο επίπεδο τους όρους αναζήτησης «Τοποθεσία Μήνας Μέλιτος- [Location] honeymoon» και «Μήνας Μέλιτος στο…- honeymoon in [Location]». Μετά, ήρθε η σειρά της καταμέτρησης των αναζητήσεων στο Google και των αναρτήσεων σε TikTok και Instagram. Ο ίδιος αλγόριθμος εντόπισε μέσω TripAdvisor, τα ρομαντικά εστιατόρια κάθε περιοχής που απευθύνονται σε ζευγάρια και έκανε επίσης συγκριτική αξιολόγηση του κόστους ενός γεύματος για δύο, στη μέση κατηγορία καταστημάτων.

Τέλος, η εταιρεία τυχερών παιχνιδιών, δημιούργησε μέσω πολυπαραγοντικής πιθανολόγησης, την ισχυρή λίστα για προορισμούς γάμου, βαθμολογώντας με άριστα το 10. Στην κορυφαία θέση, αναδείχθηκε το Μπαλί της Ινδονησίας,και ακολουθεί η Σαντορίνη. «Μαζί με το Μπαλί, στη λίστα είναι η Σαντορίνη, Ελλάδα, στο Νο 2, σημειώνοντας υψηλή βαθμολογία για το ότι φιλοξενεί τον μεγαλύτερο αριθμό ρομαντικών εστιατορίων οποιασδήποτε τοποθεσίας», γράφει το T&L., προσθέτοντας: «ακολουθούν  Κανκούν, Βενετία, και η Μαγιόρκα της Ισπανίας, που ολοκληρώνουν την πρώτη πεντάδα. Το πάντα ρομαντικό Παρίσι ήρθε στο Νο 6, ακολουθούμενο από το Ντουμπάι. Ποζιτάνο, η Ρώμη και το Μαρακές  που ολοκληρώνουν την πρώτη 10άδα».

 

.-

Exit mobile version