ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ Ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

 

 

Τέτοια επιτυχία!. Πολλοί την εύχονταν, αλλά ελάχιστοι την περίμεναν. Η Σαντορίνη στην κορυφή του Ευρωπαϊκού Βόλεϊ Γυναικών, η γαλανόλευκη σε μεγάλα στάδια και οι υπόλοιποι απλώς…έκθαμβοι. 1-3 την Φινλανδική Ομάδα Κουσάμο (τρίτη ευρωπαϊκή νίκη φέτος). Οπότε;. Σε σημείο να γίνω κουραστικός, θα το επαναλάβω. Οι μεγάλες ομάδες, χτίζονται πρώτα με όραμα, μετά με αθλητικό ταλέντο και τέλος με βαθύ σχεδιασμό.

Φίλαθλοι;. Αξιοθαύμαστοι. Προπονητικό επιτελείο;. Από το “πάνω ράφι”. Ιατρικό επιτελείο;. Άριστο. Αλλά “όλα τα λεφτά” κυριολεκτικά και μεταφορικά η Διοίκηση. Σοβαρότητα, σχεδιασμός και -το κυριότερο- απέχθεια στα παραγοντιλίκια. Δεν περιφέρουν τον εαυτό τους. Ούτε προβάλλονται, σε κάθε ευκαιρία. Είναι ο στιβαρός βραχίονας που κρατάει μια πρώτη ομάδα ψηλά, δίνει κίνητρα στις νεώτερες αθλήτριες στηρίζοντας την πορεία τους και έχει κάπου 250 παιδιά στις Ακαδημίες. Και τώρα θα πληθύνουν.

Οπότε;. Αντί για διοργανώσεις που μπορεί να λάμπουν,- αλλά το ίδιο στιγμιαία λάμπουν τα πυροτεχνήματα-, μήπως οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι, θα πρέπει να αποκτήσουν κι αυτοί μια στιβαρή, διαρκή και δίκαιη πολιτική για τον αθλητισμό;.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *