ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΘΗΡΑΣ

Στηρίζουμε όλοι το Πτωχοκομείο Θήρας

 
 
 
 
 
 
  “Το πτωχοκομείο Θήρας επισκέφτηκε έπειτα από πρόσκληση του συλλόγου στήριξης του Κέντρου Υγείας – Γενικού Νοσοκομείου Θήρας την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 εκπροσωπώντας τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ το μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού κ. Κατρής Λουκάς.
 
Παρουσία του διευθυντή της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων κ. Μανώλη Λειβαδάρου πραγματοποιήθηκε διεξοδική ενημέρωση όλων των παρευρισκόντων σχετικά με την προσπάθεια του ιδρύματος να ολοκληρώσει την αποπεράτωση των κτιρίων.
Για τον σκοπό αυτό, ο σύλλογος στήριξης του Κέντρου Υγείας – Γενικού Νοσοκομείου Θήρας προτίθεται να διενεργήσει λαχειοφόρο αγορά, όπου θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο και τα έσοδα απ’ την δράση αυτή θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο πτωχοκομείο.
 
Με τη σειρά του ο κ. Κατρής πρότεινε την παραχώρηση ειδικού χώρου όπου θα πωλούνται λαχεία για τη συγκεκριμένη δράση στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ που ξεκινάει στις 3 Δεκεμβρίου 2021, ενώ επίσης πρότεινε να δημιουργηθούν διαφημιστικά σποτ – banners και ενημερωτικά φυλλάδια για το σκοπό αυτό.
Σε μια τόσο σημαντική δράση που αφορά τους … παππούδες και τις γιαγιάδες μας πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να προσφέρουμε ότι ο καθένας έχει δυνατότητα ώστε να μην στερείται πια τίποτα, κανείς από όλους εκείνους που τόσα στερήθηκαν στη ζωή τους για μας.
 
 
Η ιστορία του τόπου μας και οι ρίζες μας κυλούν μέσα στις φλέβες εκείνων των ανθρώπων κι εμείς οφείλουμε την ιστορία μας να την φροντίζουμε και να μην την ξεχνάμε.
Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε συνάνθρωπο μας και ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα γεμάτα υγεία και ευτυχία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *