Site icon Santonews

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΓΑΜΗΛΙΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

 

 

 

Ο ρομαντισμός που αποπνέει η Σαντορίνη, ασκεί ακαταμάχητη έλξη στα ζευγάρια που θέλουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Αλλά και στους ερωτευμένους, γενικότερα. Όπως προκύπτει από έρευνα που έκανε ο ενημερωτικός ιστότοπος studyfinds.org, τόσο ειδικοί του τουρισμού, όσο και μεγάλης εμβέλειας Μέσα Ενημέρωσης, προτείνουν την Ελλάδα και κυρίως τη Σαντορίνη, για μήνα του μέλιτος. Γράφει σχετικά, το studyfinds :

 

 

  “Το Harper’s BAZAAR προτείνει την Ελλάδα ως ιδανικό μήνα του μέλιτος: «Η πλούσια ιστορία, το εξαιρετικό φαγητό και η μαγευτική ομορφιά της Ελλάδας την καθιστούν ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε ένα μήνα του μέλιτος, περνώντας τουλάχιστον μερικές νύχτες μέσα στην σαν καρτ ποστάλ ομορφιά της Σαντορίνης. Ολοκληρώστε το μήνα του μέλιτος ταξιδεύοντας στο μικρότερο ακόμα νησί της Σίφνου για μερικές νύχτες σε ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της Ελλάδας, το Elies Resort . Ένα εξαιρετικό καταφύγιο με υπέροχα γεύματα, μακριά από την πραγματικότητα και ένα τέλειο μέρος για να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου, δημιουργεί ένα παράλογα ρομαντικό σκηνικό.”

Ο ρομαντισμός είναι ουσιαστικά στον αέρα.

«Η Σαντορίνη, Ελλάδα, είναι ο τέλειος προορισμός για όσους αναζητούν μια πραγματικά ρομαντική απόδραση. Η Σαντορίνη είναι ένας δημοφιλής προορισμός για μήνα του μέλιτος εδώ και αιώνες με την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τα εμβληματικά ασβεστωμένα κτίριά της. Για όσους αναζητούν μια επιπλέον ρομαντική εμπειρία, θα πρέπει να σκεφτείτε να κάνετε μια περιήγηση με ιδιωτικό σκάφος για να εξερευνήσετε τα πολλά κρυμμένα πετράδια που έχει να προσφέρει αυτό το νησί», γράφει το Ipswich Local News .

Exit mobile version