Site icon Santonews

ΣΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΓΕΩΘΗΡΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

 

 

Υποβολή αιτήσεων μίσθωσης κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θήρας (εκτός της Κόκκινης Παραλίας Ακρωτηρίου).

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. του Δήμου Θήρας, έχοντας υπόψη την υπ’ αριθμ. 21/2016 Απόφαση του Δ.Σ. της επιχείρησης,

ΚΑΛΕΙ

Όλους τους ενδιαφερόμενους που διατηρούν όμορες στην παραλία ξενοδοχειακές εν γένει επιχειρήσεις, κάμπινγκ και κέντρα αναψυχής, που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου Θήρας (εκτός της Κόκκινης Παραλίας Ακρωτηρίου) και επιθυμούν να μισθώσουν τον κοινόχρηστο χώρο αιγιαλού και παραλίας που βρίσκεται έμπροσθεν της επιχείρησής τους, να υποβάλλουν αίτηση στη ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε.

Προκειμένου οι αιτήσεις να γίνονται δεκτές και να συντάσσονται τα σχέδια των Συμφωνητικών Μίσθωσης – Άδειας Απλής Χρήσης Αιγιαλού, τα οποία στη συνέχεια θα αποστέλλονται προς έγκριση στο αρμόδιο Αυτ/λές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Σύρου, οι αιτούντες θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά :

i. Βεβαίωση περί μη οφειλής ή ρύθμισης χρεών του αιτούντα – μισθωτή στο Δήμο Θήρας και τη ΓΕΩΘΗΡΑ

Μ.Α.Ε.

ii. Φωτοτυπία της, σε ισχύ, άδειας λειτουργίας της Επιχείρησης.

iii. Φωτοτυπία της ταυτότητας του νόμιμου εκπροσώπου της Επιχείρησης.

iv. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, το περιεχόμενο της οποίας καθορίζεται από την Περιφερειακή

Δ/νση Δημόσιας Περιουσίας Σύρου.

v. Εγκεκριμένες από τον Ε.Ο.Τ. τιμές δωματίων (μόνο για ξενοδοχειακές εν γένει επιχειρήσεις).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. , αρμόδιος υπάλληλος κ. Βάιλας Γεώργιος (Τηλ. 22860-23021, Φαξ 22860-23031)”.

Exit mobile version