ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΡΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

 

 

“Η Επιτροπή Πολιτισμού, η ΓΕΩΘΗΡΑ και το Λιμενικό Ταμείο Θήρας, σε συνεργασία με το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας Δ. Νομικός (SAF), καλωσορίζουν στη Σαντορίνη την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Υποβρύχιας Σκοποβολής και μοναδική Ελληνίδα εκπαιδεύτρια για την προστασία των καρχαριών κ. Κατερίνα Τοπούζογλου.

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθούν στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας Δ. Νομικός (SAF) δύο σεμινάρια με θέμα την «Προστασία των καρχαριών και του θαλάσσιου οικοσυστήματος», εμπλουτισμένα με το προσωπικό αρχείο της κ. Τοπούζογλου. Η ώρα έναρξης του πρωινού σεμιναρίου θα είναι 10:30, του δε απογευματινού 18:00.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες χωρίς περιορισμό και θα έχει διάρκεια 90 λεπτών. Όσοι παρευρεθούν στο σεμινάριο θα λάβουν το επίσημο δίπλωμα παρακολούθησης από τον παγκόσμιο οργανισμό της Project Aware(PADI). Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο καλύπτεται από την ΓΕΩΘΗΡΑ.

Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 η κ. Κατερίνα Τοπούζογλου θα συνδιοργανώσει με τους τοπικούς φορείς εθελοντικό καθαρισμό του βυθού στην παραλία Περίβολος – Περίσσα, με την συμμετοχή και των ντόπιων δυτών. Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στον εθελοντικό καθαρισμό θα βρίσκονται στην παραλία, ώστε να διαχωρίσουν απευθείας τα σκουπίδια, προκειμένου αυτά να σταλούν για ανακύκλωση. Οι συμμετέχοντες στον εθελοντικό καθαρισμό θα λάβουν το αντίστοιχο δίπλωμα.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ανωτέρω δράσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΓΕΩΘΗΡΑ ή στην Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Θήρας.

Η Σαντορίνη χρειάζεται τον σεβασμό μας και το θαλάσσιο περιβάλλον της έχει ανάγκη την προστασία μας.
Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!”.

 

Στη Σαντορίνη η παγκόσμια Πρωταθλήτρια Υποβρύχιας Σκοποβολή Κατερίνα Τοπούζογλου

Φωτογραφία της Manto Stournara.

Φωτογραφία της Manto Stournara.

Φωτογραφία της Manto Stournara.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *