Site icon Santonews

Σταύρος Πετρόπουλος με το “Τώρα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

“«Όταν μου έγινε πρόταση από το Μανόλη Ορφανό να γίνω μέλος της οικογένειας του ΤΩΡΑ! είπα ναι χωρίς δεύτερη σκέψη! Το πρώτο βάπτισμα στην πολιτική ζωή του τόπου έπρεπε να έχει ανάδοχο έναν άνθρωπο με όραμα, με όνειρα και όρεξη για αλλαγές! Το νησί μας φωνάζει χρόνια για τις ανάγκες των πολιτών του και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αναλάβουν δράση σύγχρονοι άνθρωποι, που δεν θα χάσουν το σεβασμό στην παράδοση! Και αυτός είναι ο Μανόλης με την ομάδα του!»

  Ο Σταύρος, με καταγωγή από το Ημεροβίγλι, του Γεωργίου και της Σταυρούλας, έχει αποφοιτήσει από το ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Αθήνα με ειδικότητα στην οδοντοτεχνική, εξασκώντας το επάγγελμα επι 10 συναπτά έτη, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Σαντορίνη. Μέσα του όμως υπήρχε η ασβέστη φλόγα της επιχειρηματικότητας. Ο τουρισμός τον κέρδισε και ο Σταύρος από το 2005 άνοιξε το εστιατόριο του στα Φηρά με το οποίο ασχολείται μέχρι και σήμερα.

Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Διαμαντοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο γιους. Στόχος του σε αυτές τις εκλογές είναι να βγουν μπροστά άνθρωποι ευφυείς, δραστήριοι και με ευαισθησίες. Άλλωστε “η ευφυΐα αυτού του κόσμου κατοικεί στην ευαισθησία, για αυτό και οι ευφυείς δεν υπήρξαν ποτέ κριτές (!) ήταν άνθρωποι που κατανοούσαν ανθρώπους” (Arthur Miller)

Αυτό χρειάζεται και ο τόπος μας Σταύρο! Οι κακές κριτικές δεν έχουν θέση στην ανιδιοτελή προσφορά και προσπάθεια μας! Με ταπεινότητα και πολιτική ευθύνη, σε καλωσορίζω!!”.

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Exit mobile version