Site icon Santonews

STAY & SAVE WATER: Ενημερωτική Ημερίδα της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας σε συνεργασία με την Ε.Ξ. Σαντορίνης & το Σωματείο «Η Ατλαντίδα»

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «STAY & SAVE WATER»


Η Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με αίσθημα ευαισθησίας αλλά κυρίως υπευθυνότητας απέναντι στα περιβαλλοντικά ζητήματα που ταλανίζουν την κοινωνία και τον τόπο μας, εγκαινιάζει μία σειρά δράσεων για την εξοικονόμηση του νερού, με τίτλο “SAVE WATER”. Στην δράση αυτή εντάσσεται και η καμπάνια “STAY & SAVE WATER” που φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει τους επισκέπτες των νησιών της Σαντορίνης και της Θηρασιάς, ώστε να κάνουν ορθολογική χρήση του νερού στα καταλύματα που θα φιλοξενηθούν.

 

Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. έχοντας εξασφαλίσει την απόλυτη στήριξη και συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης & του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων «Η Ατλαντίδα», διοργανώνει την Παρασκευή 27/05/2022 και ώρα 10:30 π.μ. στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου De Sol, ενημερωτική ημερίδα, που απευθύνεται στους ξενοδόχους και σε όλους τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της φιλοξενίας στα νησιά της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστεί αναλυτικά η δράση “STAY & SAVE WATER” και μετά την ολοκλήρωσή της οι παρευρισκόμενοι επιχειρηματίες θα παραλάβουν τα υλικά που πρόκειται να φιλοξενήσουν στα καταλύματά τους.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΘΗΡΑΣ

 

Exit mobile version